Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021

Κατερίνα, 52 ετών: «Θέλω να χωρίσω από τον άντρα μου που με απάτησε αλλά δεν με αφήνει»

Αληθινή ιστορία!

10 Αυγούστου 2020 21:40
Κατερίνα, 52 ετών: «Θέλω να χωρίσω από τον άντρα μου που με απάτησε αλλά δεν με αφήνει»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 52χρονης Κατερίνας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η Κατερίνα, 52 ετών, έχει ένα πρόβλημα με τον σύζυγό της. Είναι 35 χρόνια παντρεμένοι, έχουν 4 παιδιά, παντρεμένα και αυτά. Ξαφνικά ανακαλύπτει ότι ο σύζυγός της αρχίζει και πουλάει κάποια περιουσιακά στοιχεία, από τα οποία τα χρήματα δεν μπαίνουν στο σπίτι και έμμεσα αντιλήφθηκε και ότι υπάρχει και μία εξωσυζυγική σχέση. Τον ρώτησε και της απάντησε ότι δικά του είναι και ότι θέλει τα κάνει. Του ζήτησε να χωρίσουν, πράγμα το οποίο δεν το δέχεται. Το συζήτησε με τα παιδιά της και τα παιδιά της επίσης της είπαν ότι δεν θα της ξαναμιλούσαν άμα τον χώριζε.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

40χρονη Ελένη: «Φοβάμαι μη γυρίσει ο σύντροφός μου στην πρώην του...»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 40χρονης Ελένης, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η 40χρονη Ελένη έχει εδώ και 7 μήνες παράνομη σχέση με έναν παντρεμένο, ο οποίος πριν την Ελένη είχε άλλη παράνομη σχέση για 4-5 χρόνια. Αντιμετώπισαν μαζί ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και τώρα της λέει ότι είναι μαζί και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναείναι με την πρώην του, θέλει μόνο να διατηρήσει μαζί της μια φιλική επαφή. Ωστόσο η Ελένη ανακάλυψε στο κινητό μηνύματα που στέλνει στην πρώην του, γεγονός που της δημιουργεί ανασφάλεια ότι μπορεί να γυρίσει πάλι σε εκείνη.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share