Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

Ορφέας, 20 ετών: «Οι γονείς μου δε θέλουν καθόλου για μένα να...»

Αληθινή ιστορία!

10 Αυγούστου 2020 15:37
Ορφέας, 20 ετών: «Οι γονείς μου δε θέλουν καθόλου για μένα να...»
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία του 20χρονου Ορφέα, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Ο 20χρονος Ορφέας από το γυμνάσιο είχε κατασταλάξει ότι ήθελε να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής. Αυτήν την επιλογή δεν την είχε εξωτερικεύσει μέχρι τα τέλη δευτέρας λυκείου. Βρήκε λοιπόν το θάρρος και το είπε στους γονείς του ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Η αντίδρασή τους ήταν πολύ αρνητική και περάσαν ένα καλοκαίρι με καυγάδες και φωνές μέχρι που φτάσανε σε μία προσωρινή λύση που θα βόλευε και τις δύο πλευρές. Του είπαν να περάσει σε μία σχολή της αρεσκείας του, θα έχει ένα πτυχίο στα χέρια του και μετά θα είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει. Φτάνοντας στο σήμερα, ο Ορφέας ετοιμάζεται να πάρει το πτυχίο και είπε στους γονείς του πως θέλει από τώρα να προετοιμαστεί και να δώσει εξετάσεις για να μπει σε μία δραματική σχολή. Του είπαν πάλι όχι και κατέληξαν πάλι σε καυγάδες.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

23χρονος Χρήστος: Η γειτόνισσά μου αφήνει τα παπούτσια της σκόρπια σε κοινόχρηστο χώρο

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία του 23χρονου, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Ο Χρήστος είναι 23 ετών και έχει ένα θέμα με την γειτόνισσά του. Στην πολυκατοικία που ζει έχουν συμφωνήσει με τους υπόλοιπους ενοίκους να έχουν από μία παπουτσοθήκη έξω από την πόρτα του ορόφου τους. Η γειτόνισσα πέραν του γεγονότος ότι έχει δύο παπουτσοθήκες, έχει την συνήθεια να αφήνει τα υποδήματά της και εκτός αυτών με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μπει στο διαμέρισμά του.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share