Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

25χρονη Ιωάννα: "Είχαμε ελεύθερη σχέση με εκείνον. Έκανε κάτι με κάποια άλλη και τώρα με αγνοεί"

Αληθινή ιστορία!

10 Αυγούστου 2020 15:37
25χρονη Ιωάννα:
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 25χρονης Ιωάννας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "The Booth" στο Open!

Η Ιωάννα 25 χρονών, έχει εδώ και έναν μήνα μία χαλαρή σχέση με ένα άνθρωπο, δεν είναι αποκλειστικοί ούτε πολύ κοντά μεταξύ τους. Έχουν πολύ καλή χημεία. Έτυχε εκείνος να είχε κάτσει με τους φίλους του σε μία καφετέρια και εκεί, είχε κάτσει και η Ιωάννα με τους γονείς της σε ένα άλλο τραπέζι και τον είδε η Ιωάννα να φεύγει μόνος του με μία άλλη κοπέλα.

Την επόμενη μέρα που τον ρώτησε αν έκανε κάτι μαζί της, εκείνος ήταν ειλικρινής και είπε πως έκαναν. Με την Ιωάννα δεν έκατσε πολύ καλά αυτό. Τώρα εκείνος αγνοεί την Ιωάννα και εκείνη δεν ξέρει τι να κάνει ή την θέλει από αυτόν.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

23χρονος Χρήστος: Η γειτόνισσά μου αφήνει τα παπούτσια της σκόρπια σε κοινόχρηστο χώρο

Ο Χρήστος είναι 23 ετών και έχει ένα θέμα με την γειτόνισσά του. Στην πολυκατοικία που ζει έχουν συμφωνήσει με τους υπόλοιπους ενοίκους να έχουν από μία παπουτσοθήκη έξω από την πόρτα του ορόφου τους. Η γειτόνισσα πέραν του γεγονότος ότι έχει δύο παπουτσοθήκες, έχει την συνήθεια να αφήνει τα υποδήματά της και εκτός αυτών με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μπει στο διαμέρισμά του.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share