Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

23χρονη Έρρικα: «Πήγαμε σε ακριβό εστιατόριο με τον φίλο μου και όταν ήρθε ο λογαριασμός...»

Αληθινή ιστορία!

29 Ιουλίου 2020 18:13
23χρονη Έρρικα: «Πήγαμε σε ακριβό εστιατόριο με τον φίλο μου και όταν ήρθε ο λογαριασμός...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 23χρονης Έρρικας όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η Έρρικα, 23 ετών, μιλούσε με ένα παιδί, κοντά στα 30 και κάποια στιγμή της πρότεινε να βγούνε σε ένα πρώτο ραντεβού. Βγήκανε και την πήγε σε ένα ακριβό εστιατόριο. Εκείνος επέμενε να πάνε εκεί και να πάρουνε πολλά πράγματα, περισσότερα από όσα μπορούσαν να φάνε και κάποια στιγμή ήρθε και ο λογαριασμός. Του τον έφεραν στην πλευρά του αλλά εκείνος αφού τον τσέκαρε, τον έβαλε στη μέση του τραπεζιού και είπε στην Έρρικα ότι είναι ένα τάδε ποσό στον καθένα. Η Έρρικα προβληματίστηκε και γιατί εκείνος επέμενε να πάνε στο ακριβό εστιατόριο και γιατί επέμενε να πάρουν πολλά πιάτα αλλά και γιατί χώρισε τον λογαριασμό στο πρώτο ραντεβού αφού επίμεινε να πάρουν τόσα πολλά.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Δήμητρα, 23 ετών: «Η μάνα μου φοράει και χαλάει τα παπούτσια μου»

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 23χρονης Δήμητρας όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η Δήμητρα είναι 23 ετών και έχει ένα θεματάκι με την μάνα της. Είναι φοιτήτρια και σπουδάζει σε άλλη πόλη. Με την μάνα της φοράνε το ίδιο νούμερο παπούτσι και έτσι η μάνα της παίρνει όλα τα παπούτσια που αφήνει η Δήμητρα στο πατρικό της και τα κάνει χάλια και τα χαλάει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share