Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Χαρά, 36 ετών: «Είμαι με άνδρα 11 χρόνια νεότερό μου και θέλουμε...»

Αληθινή ιστορία!

29 Ιουλίου 2020 18:00
Χαρά, 36 ετών: «Είμαι με άνδρα 11 χρόνια νεότερό μου και θέλουμε...»
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 36χρονης Χαράς όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

Η 36χρονη Χαρά, είχε μία σχέση 6 χρόνια. Μετά από ένα σημείο είχανε μπει σε μία ρουτίνα και εκείνος δεν ήταν καλά αλλά δεν το είχε καταλάβει η Χαρά. Αργότερα η Χαρά κατάλαβε ότι υπήρχε άλλη. Το είπε πιο μετά από μόνος του εκείνος στη Χαρά. Χώρισε εδώ και δύο μήνες μαζί του. Η Χαρά γνώρισε ένα παιδί που είναι 25 χρονών. Θα ήθελε να το πάει στο επόμενο επίπεδο μαζί του και να αρχίσουν οικογένεια αλλά φοβάται να του το πει γιατί αυτός είναι αρκετά μικρότερός της.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μιχαέλλα, 21 ετών: "Οι γονείς μου έχουν πρόβλημα με το αγόρι μου γιατί είναι..."

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 21χρονης Μιχαέλλας όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «The Booth» στο Open!

H Μιχαέλα, 21 χρονών, είναι μία σχετικά ψηλή κοπέλα. Εδώ και 3 χρόνια είναι στη Ρουμανία και σπουδάζει. Εδώ και ένα χρόνο έχει γνωρίσει ένα παιδί, το οποίο είναι λίγο πιο κοντό από εκείνον, δηλαδή τον περνάει ένα κεφάλι. Την Μιχαέλα δεν την πειράζει αυτό το θέμα, έχουν όμως θέμα με την διαφορά ύψους οι γονείς της. Θεωρούν ότι είναι ντροπιαστικό να είναι η κόρη τους με κάποιον που είναι ένα κεφάλι πιο κοντός από εκείνη.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share