Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

34χρονη Φιλιώ: "Για να εκδικηθώ την αδερφή μου φλερτάρω με τον σύντροφο της και μετά θα τον αφήσω"

Αληθινή ιστορία!

26 Ιουνίου 2020 13:23
34χρονη Φιλιώ:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 34χρονης Φιλιώς, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Φιλιώ έχει μια μικρότερη ετεροθαλή αδερφή από τον ίδιο πατέρα με τον οποίο δεν έχει καμία σχέση. Επειδή η Φιλιώ έμεινε άνεργη και λόγω οικονομικών δυσκολιών αναγκάστηκε να ξεπουλήσει κρυφά κάποια κοσμήματα που είχαν με την μητέρα της σε θυρίδα. Η ετεροθαλής αδερφή της, μαθαίνοντας για την δύσκολη οικονομική τους κατάσταση, της προσέφερε χρήματα τα οποία δεν δέχτηκε. Όταν τα έμαθε όλα αυτά η μητέρα της τσακώθηκε με την Φιλιώ άσχημα και την έδιωξε από το σπίτι. Τώρα για να εκδικηθεί την αδερφή της για το κακό που της έκανε, φλερτάρει με τον σύντροφο της για να τους χωρίσει.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

40χρονη Κάτια: "Θα βάλω κάποιον να φλερτάρει την σύντροφο του πρώην μου για να χωρίσουν"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 40χρονης Κάτιας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Κάτια είναι χωρισμένη και η αιτία του χωρισμού της ήταν ο έρωτας της για έναν μικρότερο άντρα. Όταν εκείνος χρειάστηκε να φύγει για το χωριό του η Κάτια τον ακολούθησε, όμως σιγά σιγά ο έρωτας τους άρχισε να σβήνει, έτσι αποφάσισε να γυρίσει πίσω στην οικογένεια της. Ο πρώην σύζυγος της όμως συζεί με μια άλλη γυναίκα και δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της. Για να τον ξανακερδίσει σκέφτεται να βάλει κάποιον να φλερτάρει την σύντροφο του, ώστε να χωρίσουν και να έχει την ευκαιρία να τον παρηγορήσει για να τα ξαναβρούν.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

31χρονη Λίτσα: "Η μητέρα του συντρόφου μου τα έχει με τον αδερφό μου. Θα αποκαλύψω την σχέση τους"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 31χρονης Λίτσας, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο Open!

Η Λίτσα είναι αρραβωνιασμένη και του χρόνου έχει προγραμματίσει να γίνει ο γάμος. Ο σύντροφος της είναι οικονομικά ευκατάστατος και επειδή εκείνη προέρχεται από φτωχή οικογένεια η μητέρα του δεν την ήθελε για νύφη της από την αρχή, έτσι άρχισε να βάζει λόγια στον γιο της ώστε να την χωρίσει. Μετά από όλα αυτά το ζευγάρι πέρασε μια μεγάλη κρίση στην σχέση του, όμως δεν χώρισε και για να εκδικηθεί η Λίτσα την μέλλουσα πεθερά της θέλει τώρα να αποκαλύψει την παράνομη σχέση που έχει με τον αδερφό της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

30χρονη Κάλια: "Παντρεύομαι με κάποιον που μου γνώρισε ο πατέρας μου, αλλά έχω σχέση και με τον πρώην μου"

Η Κάλια είναι έτοιμη να παντρευτεί αλλά δεν ξέρει αν θέλει γιατί ο στρατιωτικός πατέρας της που, είναι παλαιών αρχών, της προξενεύει τον γιο ενός συναδέλφου του παρότι εκείνη έχει σχέση 3 χρόνια με το αγόρι της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share