Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

29χρονη Σοφία: "Έκανα παιδί με έναν παντρεμένο αλλά οι γονείς μου με πάντρεψαν με άλλον!"

Η αληθινή εξομολόγηση που σοκάρει!

27 Φεβρουαρίου 2020 14:43
29χρονη Σοφία:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Σοφία, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Σοφία στα 18 της έμεινε έγκυος από έναν παντρεμένο από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας της. Επειδή ζούσαν σε επαρχία την πήρε η μητέρα της και ήρθαν στην Αθήνα ώστε να γεννήσει και έπειτα να γραφτεί σε ένα ιδιωτικό λύκειο ώστε να πάρει το απολυτήριο της. Όταν τελείωσε με τις σπουδές της οι γονείς της, της έκαναν προξενιό με έναν ευκατάστατο άντρα 38 χρονών όπου και παντρεύτηκαν.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

36χρονη Σία: Στο πάρτυ μου, θα αποκαλύψω το νέο μου σύντροφο άλλα ο άνδρας μου δεν θέλει να είναι μπροστά τα παιδιά μας

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Σίας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Σία χώρισε τον άντρα της με τον οποίο ήταν παντρεμένη για πέντε χρόνια και έχουν δύο παιδιά. Στην εταιρία που εργάζεται αισθάνεται ότι κινδυνεύει να απολυθεί και για αυτόν τον λόγο τα έχει φτιάξει με ένα στέλεχος το οποίο έχει κύρος ενώ η γνώμη του περνάει στην εταιρία.

Θέλει να αποκαλύψει στο πάρτυ που οργανώνει για τα γενέθλιά της, την σχέση της με αυτόν, μπροστά στους υπόλοιπους συναδέλφους της προκειμένου να εξασφαλίσει ότι δεν θα απολυθεί, δεδομένου ότι οι προϊστάμενοι του τμήματός της φοβούνται το συγκεκριμένο στέλεχος. Ο άντρας της έμαθε για το πάρτυ και δεν θέλει να αποκαλύψει τίποτα η Σία καθότι μπροστά θα είναι και τα δυο τους παιδιά. Η Σία φοβάται ότι ο άντρας της θα της χαλάσει το πάρτυ και το σχέδιό της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

31χρονη Ιωάννα: Απάτησα τον πρώην μου, λίγο πριν παντρευτούμε, με έναν φίλο του. Είμαι έγκυος και τον θέλω πίσω

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Ιωάννας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Ιωάννα ετοιμαζόταν να παντρευτεί με τον σύντροφο της που ήταν 6 χρόνια μαζί. Λίγο πριν το γάμο τους γνωρίστηκε με έναν φίλο του που μόλις είχε επιστρέψει από το εξωτερικό, τον ερωτεύτηκε και τα τίναξε όλα στον αέρα. Παράτησε τον σύντροφο της λίγο πριν παντρευτούν για να ζήσει τον έρωτα της που τελικά δεν κράτησε ούτε 6 μήνες διότι εκείνος την παράτησε. Τώρα που είναι έγκυος από τον εραστή της θέλει πίσω τον πρώην σύντροφο της.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share