Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021

Πένυ, 34 ετών: Ο πατέρα του παιδιού μου είναι παντρεμένος. Θα τον χωρίσω από την σύζυγό του!

Η αληθινή εξομολόγηση που σοκάρει!

1 Νοεμβρίου 2019 14:34
Πένυ, 34 ετών: Ο πατέρα του παιδιού μου είναι παντρεμένος. Θα τον χωρίσω από την σύζυγό του!

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Πένυς, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Πένυ, που είναι 34 ετών, είχε σχέση από τα 22 της για 10 χρόνια και μάλιστα απέκτησε και παιδί, αλλά χωρίς να παντρευτεί. Ο πατέρας του παιδιού δεν το αναγνώριζε. Η σχέση μετά είχε δυσκολίες. Ενώ ήταν μαζί της, ο σύντροφός της είχε παντρευτεί στη Γερμανία, στον τέταρτο χρόνο της σχέσης του με την Πένυ. Η Πένυ το έμαθε 2 χρόνια αφού χωρίσανε και όταν το έμαθε, στην αρχή τον κυνήγησε για να αναγνωρίσει το παιδί. Τελικά τα κατάφερε. Τον τελευταίο χρόνο βρίσκονται ερωτικά με αφορμή το παιδί. Η Πένυ θέλει να τον χωρίσει από την σύζυγό του και να τον κάνει να πονέσει.

Τάνια, 29 ετών: Ο σύντροφος μου, μου έλεγε ψέματα ότι είναι παντρεμένος ενώ είναι ανύπαντρος και τα είχε και με άλλη

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Πένυς:

Λένα, 34 ετών: Η κολλητή μου, μου πήρε τον άντρα. Έφτιαξα τη ζωή μου αλλά τον θέλω πίσω

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Λένας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η 34χρονη Λένα είχε σοβαρή σχέση που τέλειωσε πριν 3 χρόνια. Ήταν μαζί με τον πρώην της για 4 χρόνια και πήγαιναν για γάμο. Εκείνη ανακάλυψε πως ο αρραβωνιαστικός της έκανε παράνομη σχέση με την κολλητή της και εκεί χώρισαν οι δρόμοι τους. Η Λένα μετά γνώρισε έναν άνθρωπο που είναι μαζί του τώρα 2 χρόνια και συνεχίζουν. Ακόμα όμως, σκέφτεται τον πρώην της αλλά και την εκδίκηση που θέλει από εκείνον και από την κολλητή της. Πριν λίγο καιρό ο πρώην της χώρισε την με την κολλητή της. Το καλοκαίρι η Λένα επικοινώνησε μαζί του. Τον θέλει πίσω αλλά θέλει και αυτόν με τον οποίο είναι τώρα μαζί.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Λένας:

Βίκυ, 32 ετών: Τα έχω με παντρεμένο και για να ζηλέψει έκανα σχέση με τον παντρεμένο αδελφό της γυναίκας του

Η Βίκυ, 32 ετών, έχει σχέση με έναν παντρεμένο και επειδή εκείνος πίστευε ότι τον έχει καταλάβει η γυναίκα του ζήτησε από την Βίκυ να διακόψουν. Εκείνη για να τον κάνει να ζηλέψει έκανε σχέση με τον παντρεμένο κουνιάδο του.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Βίκυς:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share