Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μεγάλη αλήθεια: Κάποτε φλερτάραμε με αναπάντητες!

Άλλες εποχές...

26 Αυγούστου 2019 13:55
Μεγάλη αλήθεια: Κάποτε φλερτάραμε με αναπάντητες!

....Κάποτε φλερτάραμε με αναπάντητες! Και ήξερες καλά πως οι αναπάντητες μόνο ένα μπορούσαν να σημαίνουν: «Σε σκέφτομαι». Η εφαρμογή «προξενήτρα»!

Μία εποχή που μας σημάδεψε όλους. Μία εποχή που κάνει come back στο τώρα, για να σου θυμίσει όσα έζησες. Μια ζωή μακριά απ’ την τεχνολογία. Τότε που τα παιδιά δεν είχαν τάμπλετ στα χέρια τους, αλλά σκοινάκια και μπουγελόφατσες. Τότε που κλείναμε ραντεβού στην πλατεία της γειτονιάς στις πεντέμισι κι ήμασταν όλοι συνεπείς, χωρίς κάποια υπενθύμιση στο κινητό.

Το αγαπημένο Hambo με την ατελείωτη ουρά απ’ έξω και την αναμονή για το αγαπημένο σου χάμπουργκερ. Το να περιμένεις να μπεις στο ίντερνετ και να μην μπορείς να χρησιμοποιείς παράλληλα το τηλέφωνο, εκείνη η γλυκιά ταλαιπωρία. Εκείνες τις αναπάντητες που έβρισκες στο κινητό σου κι ήξερες πως κάποιος σε θέλει. Κι όσο πιο πολλές τόσο μεγαλύτερη η καψούρα κι η χαρά σου. Όχι σαν σήμερα που η αναπάντητη σημαίνει «ξέμεινα από κάρτα».

Όλα όσα έχω να θυμάμαι απ’ την εποχή του 1990. Τον μεγάλο μου ενθουσιασμό όταν αγόρασα τα πρώτα αθλητικά μου παπούτσια “Fila”. Εκείνα τα κολάν που για κάποιο περίεργο τρόπο έπιαναν με λάστιχο κάτω απ’ το πέλμα. Και τις ατέλειωτες ώρες παίζοντας οτιδήποτε έβγαζε η Nintendo. Donkey Kong και Super Mario. Τις ακόμα πιο ατέλειωτες ώρες που πέρναγες στο σταθερό μιλώντας με φίλους και φυσικά περιμένοντας να παίξει το ραδιόφωνο το αγαπημένο μας τραγούδι, παρακαλώντας τον ραδιοφωνικό παραγωγό να μη μιλήσει έστω για λίγο για να μπορέσεις να το γράψεις στην κασέτα σου.


Αμέτρητες οι φορές που είχες κάνει το χορευτικό της Macarena και των Spicy Girls με την παρέα σου. Ήταν η εποχή εκείνη που όλες οι μάνες ρέιβερς έβγαιναν στα τηλεοπτικά παράθυρα και μιλάγανε για τα ξέφρενα πάρτι στα Οινόφυτα. Και ναι, αν θυμηθείς τον εαυτό σου τότε, είχαμε παρασυρθεί όλοι από ‘κείνο το στιλ που ο γιακάς ήταν πάντα σηκωμένος.

Κι είμαι σίγουρη πως κάποιοι θέλετε να ξεχάσετε εκείνο το κακό κούρεμα καπελάκι. Ήταν η εποχή που ξυπνάγαμε νωρίς για να παρακολουθήσουμε τη Sailor moon. Κι όλα τα παιδικά που θα ακολουθούσαν. Όλοι αγαπήσαμε τη «Μαρία της γειτονιάς», τη Σοράγια. Όλες οι μαμάδες κυκλοφορούσαν με μια μόνιμη περμανάντ που συνοδευόταν από κόκκινα νύχια και φυσικά βάτες, και μη μου πεις ότι δεν είχες έστω δύο «Ευχούληδες» κάπου πεταμένους στο δωμάτιό σου.

Φλερτάρεις διαδικτυακά; Με αυτούς τους τρόπους θα φτάσεις την επιτυχία!

Στην εποχή με τους γρήγορους ρυθμούς ζωής και τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, το φλερτ πλέον είναι πολύ δύσκολο. Έτσι υπάρχουν πολλοί που ψάχνουν το ταίρι τους διαδικτυακά.

Αν και εσύ προτιμάς αυτό του είδους το φλέρτ, μπορείς να ακολουθήσεις τις εξής οδηγίες.

Το φλερτ είναι μια διαδικασία που απαιτεί λεπτότητα. Δεν θέλετε να φανείτε υπερβολικά ευθύς ή τρομακτικός, ούτε όμως και απελπισμένος. Το φλερτ χρειάζεται φινέτσα και αναμονή.

Μπορείτε να της αγγίξετε απαλά το χέρι, να χαμογελάσετε πονηρά και να την κάνετε να νιώσει σα να είναι η μοναδική γυναίκα στο χώρο. Αν όμως το φλερτ γίνεται στο διαδίκτυο, τότε είναι μια άλλη ιστορία. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον τόνο της φωνής, τις εκφράσεις του προσώπου ή τη γλώσσα του σώματός σας για να μεταφέρετε τα συναισθήματα και τις προθέσεις σας. Πρέπει να βασιστείτε αποκλειστικά στις λέξεις, τις συντομογραφίες και τα χαζά εικονίδια με τις χαρούμενες ή τις θλιμμένες φατσούλες.

Αμεσότητα. Τα εργαλεία που έχετε στα χέρια σας όταν φλερτάρετε online είναι περιορισμένα. Γι’ αυτό, πολλές φορές το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε άμεσος. Μην προσπαθείτε να εξηγήσετε αυτό που εννοείτε σε 1.000 λέξεις. Προσπαθήστε να το κάνετε σε 10.

Ανταπόκριση. Το φλερτ είναι δρόμος διπλής κατεύθυνσης. Αν σας αρέσει μια γυναίκα, αλλά δεν απαντάτε στα μηνύματά της, το φλερτ δεν πρόκειται να προχωρήσει. Πρέπει να συμμετέχουν και οι δύο. Βεβαιωθείτε ότι απαντάτε στα μηνύματά της και διατηρήστε ζωντανό τον ενθουσιασμό της.

Χιούμορ. Τι πιο $έξι σε έναν άντρα από την καλή αίσθηση του χιούμορ; Οι γυναίκες θέλουν να γελάνε, γι’ αυτό δείξτε τους την αστεία πλευρά σας με πνευματώδη πειράγματα και ενδιαφέροντα ανέκδοτα.

Κομπλιμέντα. Οι γυναίκες λατρεύουν τα κομπλιμέντα. Μπορεί να είναι από κάτι απλό όπως «Γράφεις πολύ ωραία», μέχρι και κάτι σαν «Το πιο $έξι πράγμα για μένα είναι μια έξυπνη γυναίκα που είναι όμορφη εσωτερικά και εξωτερικά». Όποιο ύφος και αν επιλέξετε, τα κομπλιμέντα είναι ένας σίγουρος τρόπος για ένα επιτυχημένο φλερτ στο διαδίκτυο.

Ειλικρίνεια. Το ότι επικοινωνείτε μέσω Internet δε σημαίνει ότι δεν θα βρεθείτε ποτέ από κοντά. Να είστε ειλικρινής σε αυτά που λέτε και στον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζετε τον εαυτό σας. Αν οι δυο σας ταιριάξετε και αποφασίσετε να βγείτε για ένα ποτό, δεν θα θέλετε να περιμένει να δει έναν 30άρη, ενώ στην πραγματικότητα είστε 50.

Οι online γνωριμίες και η ηλεκτρονική επικοινωνία γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς σήμερα. Έτσι, η τέχνη του διαδικτυακού φλερτ αποτελεί απαραίτητο προσόν για τον άντρα του 21ου αιώνα. Επομένως, μείνετε ειλικρινείς, απαντήστε στα μηνύματά σας, δείξτε την αστεία σας πλευρά και – μην ξεχνάτε – ένα κομπλιμέντο κάνει τη δουλειά για εσάς.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share