Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020

5 σημάδια που δείχνουν ότι σε αγαπάει!

Και δεν περνάει απλά την ώρα του!

18 Φεβρουαρίου 2019 20:30
5 σημάδια που δείχνουν ότι σε αγαπάει!

Έχεις γνωρίσει ένα αγόρι που έχει όλα τα καλά του κόσμου. Είσαι χαρούμενη και αρχίζεις να σκέφτεσαι το μέλλον μαζί του αλλά δεν είσαι (απόλυτα) σίγουρη αν σε αγαπάει πραγματικά ή αν απλά περνάει το χρόνο μαζί σου. Δες τα παρακάτω 5 σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφός σου βρήκε την αγάπη του.

1.Βάζει άλλες προτεραιότητες. Μέχρι πρόσφατα έβλεπε πολύ συχνά τους φίλους του, κανόνιζε κάποια πράγματα χωρίς να σε ενημερώσει, δούλευε περισσότερες ώρες. Τώρα σε συμπεριλαμβάνει σε ό,τι κάνει και φροντίζει να σου αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο.

2.Δεν κοιτάζει άλλες κοπέλες. Δεν λέμε πως ένα αγόρι θα συμπεριφέρεται πάντα σαν να είναι αόρατος ο υπόλοιπος γυναικείος πληθυσμός, ωστόσο αν το αγόρι σου είναι προσηλωμένο σε σένα και δεν δώσει (πολύ) σημασία σε εκείνη την εκρηκτική ξανθιά που κάθεται απέναντι τότε όλα βαδίζουν στο σωστό δρόμο

3.Σε βρίσκει τέλεια όπως είσαι. Μπορεί να γελάς με τον πιο αστείο τρόπο, να είσαι αδέξια όταν περπατάς, να γκρινιάζεις περισσότερο από όσο πρέπει κλπ .. το αγόρι σου όμως σε βρίσκει γοητευτική και σε αγαπάει για τα ελαττώματά σου.

4.Έχει ξεχάσει τις πρώην του. Μπορεί να έχει κάποια τηλέφωνα καταχωρημένα ακόμα αλλά δεν διανοείται να σκεφτεί ότι μπορεί να κάνει κάτι. Όλες αποτελούν παρελθόν από τη στιγμή που σε γνώρισε.

5.Σκέφτεται το μέλλον μαζί σου. Χωρίς να αναφέρεις εσύ κάτι, μιλάει για τις επόμενες διακοπές σας, για εκείνη την εκδρομή που θα πάτε σε μερικούς μήνες, για το γάμο του κολλητού του που θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι και θέλει να πάτε μαζί. Νίκη!

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share