Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Juan Rodriguez: Το μαγαζί της Αθήνας που σε μεταφέρει στην καρδιά της Λατινικής Αμερικής - Κλασσικά cocktails με παλαιωμένα αποστάγματα

Στη καρδιά της πρωτεύουσας!

27 Ιουνίου 2022 12:28
Juan Rodriguez: Το μαγαζί της Αθήνας που σε μεταφέρει στην καρδιά της Λατινικής Αμερικής - Κλασσικά cocktails με παλαιωμένα αποστάγματα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κάπου μέσα στα στενά του Ψυρρή, υπάρχει ένα πολύ ψαγμένο μαγαζί με αέρα Παναμά και πρωτότυπα cocktails. Ο λόγος για το colonial bar στου Ψυρρή, "Juan Rodriguez".

Το μπαρ βρίσκεται στο στενό της Παλλάδος στον αριθμό 3, παλαιώνει αποστάγματα και τα χρησιμοποιεί σε κλασικά cocktail ενώ παράλληλα σερβίρει πιάτα ιδανικά για να καταναλωθούν στη μπάρα.

Στην ουσία, πρόκειται για μία μίξη Νέας Ορλεάνης και μακρινού Παναμά. Ο εξωτικός Παναμάς είναι και ο τόπος γέννησης του Juan Rodriguez, του προσώπου όπου βασίστηκε η ιδέα του bar restaurant που ανοίγει τις πύλες του από νωρίς το πρωί, αποτελώντας μία ολοκληρωμένη πρόταση εξόδου για όλη την ημέρα.

Με την ευκαιρία ανακαλύψτε εδώ ποιο είναι το μαγαζί για ποτό στην Αθήνα που θυμίζει Κυκλάδες.

Πρόκειται για ένα ατμοσφαιρικό bar σε colonial style, που σε μεταφέρει στην καρδιά της Λατινικής Αμερικής και είναι έμπνευση δύο πολύ έμπειρων ανθρώπων στο χώρο της εστίασης.

Ο μύθος θέλει τον Juan Rodriguez να είναι ο σκλάβος που κατάφερε να ξεφύγει από τον ζυγό του και να δημιουργήσει αυτό που πάντα ονειρευόταν: ένα δικό του μπαρ που θα του θυμίζει την πατρίδα του αλλά και όλα εκείνα τα κοσμοπολίτικα του κόσμου στα οποία έχει ταξιδέψει κι έχει διασκεδάσει.

Η λίστα των cocktail χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε πιο εύκολα αυτό που ταιριάζει στη διάθεση, τις γεύσεις σας ή στο πιάτο που ενδεχομένως έχετε παραγγείλει.

Σ' ένα επιβλητικό, breathtaking σκηνικό που εμπνέεται από τη μυστηριώδη, αποκρυφιστική Νέα Ορλεάνη αλλά και τον εξωτικό Παναμά και θυμίζει νύχτες στο Moulin Rouge, θα απολαύσεις το ποτό σου και θα μεταφερθείς σε μια άλλη εποχή.

 

Bars

Ροή ειδήσεων

Share