Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θα μαγευτείτε: Αυτό είναι το μαγαζί για ποτό στην Αθήνα που θυμίζει Κυκλάδες

Ταξίδι στο αγαπημένο σου νησί!

23 Ιουνίου 2022 15:55
Θα μαγευτείτε: Αυτό είναι το μαγαζί για ποτό στην Αθήνα που θυμίζει Κυκλάδες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλοκαιράκι και όλοι φανταζόμαστε τον εαυτό μας, αγκαλιά με ένα cocktail σε ένα αγαπημένο ελληνικό νησί. Ένα σενάριο, που αυτή τη στιγμή μπορεί να μη συμβαίνει στη ζωή σου, αλλά θα μπορούσες να πας σε ένα μέρος που θα σε κάνει να ζήσεις το όνειρο.

Ο λόγος για το Scherzo Summer Lounge, το μαγαζί στην Πετρούπολη, που θυμίζει Κυκλαδιτικό νησί και έχει θέα την Αθήνα.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε τα 4 καλύτερα μαγαζιά για cocktail στον Χολαργό.

Τοποθεσία

To Scherzo Summer Lounge, βρίσκεται στην οδό Ηπείρου 82 στην Πετρούπολη. Για την ακρίβεια το μαγαζί βρίσκεται στον λόφο του Αγίου Δημητρίου Πετρούπολης, γεγονός που σου εξασφαλίζει υπέροχη θέα, ειδυλλιακό τοπίο και ένα ευχάριστο αεράκι.

Κυκλαδίτικος αέρας

Δεν χρειάζεται να περάσει πάνω από ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, μέχρι να συνειδητοποιήσεις ότι βρίσκεσαι σε ένα μέρος που θυμίζει κυκλαδίτικο νησί.

Το μπλε και το λευκό χρώμα, τα στενά σοκάκια και τα ασβεστωμένα τοιχάκια, συνθέτουν το κυκλαδίτικο τοπίο και σε ταξιδεύουν σε αυτά τα υπέροχα ελληνικά νησιά με μεγάλη επιτυχία.

Γευστικά cocktails

Μπορείς να επιλέξεις να καθίσεις είτε σε ψηλά σκαμπό, είτε σε μαξιλάρες που βρίσκονται πάνω στα ασβεστωμένα τοιχάκια. Διαλέγεις το αγαπημένο σου cocktail, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις ένα από τα signature cocktails του μενού και απολαμβάνεις τις δροσιστικές ρουφηξιές σου, με υπέροχη θέα και lounge & jazz μουσική.

 

Bars

Ροή ειδήσεων

Share