Τσικνοπέμπτη στο six d.o.g.s;;; Γιατί όχι;! Δείτε ποιες εκπλήξεις σας περιμένουν στον κήπο!

Στο six d.o.g.s λατρεύουν τα BBQ και δεν είναι λίγα αυτά που έχουν πραγματοποιήσει όλα αυτά τα χρόνια. Στην παραδοσιακή γιορτή της Τσίκνας λοιπόν το στέκι της Αβραμιώτου σας υποδέχεται στον κήπο του όπου θα στηθούν heavy-weight ψησταριές και θα αρχίσει το γλέντι!
Παρότι λατρεύουμε τα BBQ, μιας και έχουμε πραγματοποιήσει δεκάδες τα τελευταία 4+ χρόνια, δεν έχουμε κάνει ποτέ μία παραδοσιακή γιορτή Τσίκνας, την πατροπαράδοτη μέρα όπου όλη η Ελλάς φροντίζει να δημιουργεί μαζικά ένα γκρί σύννεφο ευωδίας πάνω από την χώρα. Για αυτό, είπαμε να το τσικνήσουμε στον Κήπο μας! Θα στήσουμε μερικές heavy-weight ψησταριές στον ‘εξώστη’ του Κήπου, εξωτερικά της τέντας δηλαδή, και θα αρχίσει το γλέντι.
Όλα τα κρέατα θα έρθουν απευθείας έπειτα από ειδικό selection, ενώ τις μουσικές που θα ακούνε τα αυτάκια σας θα φροντίζει σε απευθείας σύνδεση ο μοναδικός Blackman. Άφθονη ρετσίνα. Άφθονη μπύρα. Θα υπάρχουν 500 Χοιρινά Καλαμάκια, 40 κιλά Κοτόπουλο Παϊδάκι, 10 κιλά Κεμπάπ, 15 κιλά Παντσέτες, 10 κιλά Λουκάνικα, 500 πίτες, και πολλά άλλα! Τα κρέατα θα δίνονται δωρεάν.
Η μάχη θα αρχίσει στις 20.00.
Info
six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

0 ΣΧΟΛΙΑ