Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Δευτέρα 2 Ιανουαρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

2 Ιανουαρίου 2023 14:41
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Δευτέρα 2 Ιανουαρίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Δευτέρα 2 Ιανουαρίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα φαγητό στο ιστορικό «Artemis Athens Bistrot», που βρίσκεται στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού.

Φέτος ανανεώθηκε και επανασυστήνεται στο κοινό, προσφέροντας μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία. Η ζεστή, άνετη και σύγχρονη ατμόσφαιρα του χώρου, η πλούσια κάβα και οι μοντέρνες γαστρονομικές επιλογές, σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση, θα ευχαριστήσουν κάθε επισκέπτη.

Το μενού επιμελείται η σεφ Ειρήνη Κοσμά, με πιάτα επηρεασμένα από την Μεσογειακή κουζίνα και επιλογές για όλες τις ώρες της ημέρας είτε πρόκειται για brunch, lunch breaks και dinners είτε για οικογενειακό φαγητό, γλυκό, ποτό και cocktails.

Bar

Παράλληλα, αν ψήνεσαι για ποτό, σου προτείνουμε το «Πόπολο», το οποίο βρίσκεται στην γνωστή πλατεία της Νέας Σμύρνης, την πλατεία της Άνοιξης, όπως την ονομάζουν οι ντόπιοι.

Πρόκειται για cozy μαγαζί, με τις πιο νόστιμες γεύσεις και τα πιο ιδιαίτερα cocktails, το οποίο στεγάζεται σε μια υπέροχη μονοκατοικία του ’50.

Ο χώρος αποτελείται από μια μεγάλη αυλή, με δέντρα, χαλίκι, μωσαϊκό και όμορφο κάγκελο και πρόκειται φυσικά για τον ιδανικό καλοκαιρινό προορισμό, αλλά όχι μόνο. Η αλήθεια είναι ότι το «Πόπολο», είναι ιδανικός μέρος και για το χειμώνα. Φυσικά, ο χώρος είναι προστατευμένος, ενώ υπάρχουν και σόμπες, οι οποίες δημιουργούν μια ιδανική και ζεστή ατμόσφαιρα.

Παράλληλα, όμως, εκτός από την υπέροχη ατμόσφαιρα το μαγαζί φημίζεται και για το μενού του, το οποίο αποτελείται κυρίως από fingerfood, ιδανικά για τα συνοδεύσεις με το κρασί, τη μπίρα ή το cocktail σου.

Από καβουροσαλάτα σε τραγανά chips γαρίδας και χειροποίητες κοτομπουκιές με σάλτσα κάρυ, μέχρι ποικιλία τυριών-αλλαντικών με χειροποίητες μαρμελάδες και ξηρούς καρπούς, ενώ παράλληλα στο μενού θα βρεις και πεντανόστιμες πίτσες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @popolo_neasmirni

Σινεμά

Αν έχεις διάθεση για σινεμαδάκι τότε σου προτείνουμε την ταινία «Γάμος Μετ' Εμποδίων».

Υπόθεση:

Ένα ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί σε εξωτική τοποθεσία, όπου καταφθάνουν μαζικά τα εκκεντρικά μέλη των οικογενειών τους. Εκεί, από του πουθενά, θα βρεθούν σε μια παλαβή κατάσταση ομηρείας, η οποία θα οδηγήσει τις σχέσεις τους στα άκρα.

Δες εδώ το trailer:

Δες εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Θέατρο

Παράλληλα, σήμερα μπορείτε να απολαύσετε το «γεια - the musical».

Αλέκα Κανελλίδου, “τη φωνή” μιας ολόκληρης εποχής, την εκρηκτική Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, τη θρυλική φωνή του συγκροτήματος “Μπλε” Τζώρτζια Κεφαλά (που εμφανίζεται για πρώτη φορά σε musical) και τον Παναγιώτη Πετράκη, που ισορροπεί με χάρη ανάμεσα στην πρόζα και το τραγούδι όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί τους η Τραϊάνα Ανανία, ο Biased Beast, o Κωνσταντίνος Ελματζιόγλου και σε πρώτη εμφάνιση η Δανάη Τσιρώνη.

Μια αληθινή υπερπαραγωγή, πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα , που θα γράψει ιστορία.

Στην παράσταση ακούγονται τα τραγούδια, που αγαπήθηκαν τόσο από το κοινό και έχουν συγκεντρώσει μέχρι σήμερα περισσότερες από 90.000.000 προβολές στο YouTube και 10.000.000 streams στο Spotify.

Έρωτας, προδοσία, μετάνοια, προσμονή, συγχώρεση, αγάπη.

γεια - the musical

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Μουσική

Επιπλέον, σήμερα μπορείς να απολαύσεις το υπέροχο μουσικό σόου «Η Ορχήστρα Μότσαρτ της Βιέννης» στο Christmas Theater!

Οι δεξιοτέχνες μουσικοί της Ορχήστρας παρουσιάζουν ένα ταξίδι μεταφέροντας το αθηναϊκό κοινό στη Βιέννη του 18ου αιώνα, ερμηνεύοντας μερικά από τα γνωστότερα και πιο αγαπημένα έργα του Μότσαρτ και των Στράους. Η ορχήστρα είναι διάσημη και για τα κοστούμια της καθώς οι μουσικοί της είναι ντυμένοι με αυθεντικά ρούχα και περούκες εποχής.

Με την ορχήστρα θα εμφανισθούν επίσης σοπράνο από την Όπερα της Βιέννης σε γνωστές και αγαπημένες άριες, για να μας χαρίσουν υπέροχες στιγμές και να μας ταξιδέψουν στην μαγική ατμόσφαιρα της Βιέννης..

Η Ορχήστρα Μότσαρτ της Βιέννης

Η Ορχήστρα Μότσαρτ της Βιέννης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μουσικά σύνολα της Αυστρίας. Η ιδιαιτερότητά της έγκειται αφενός στη μουσική ποιότητα που τη διακρίνει, αφού μαζί της συνεργάζονται μερικοί από τους καλύτερους μουσικούς της Φιλαρμονικής της Βιέννης, αλλά και στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν τα κοστούμια και οι περούκες εποχής σε συνδυασμό με τον καλλιτεχνικό ενθουσιασμό και τη δεξιοτεχνία των μουσικών.

Οι συναυλίες της Ορχήστρας Μότσαρτ της Βιέννης πραγματοποιούνται στις μεγαλύτερες και διασημότερες αίθουσες συναυλιών της Βιέννης, και συγκεκριμένα στο Golden Hall της Musikverein, στο Wiener Konzerthaus και στο Great Hall του Hofburg (Αυτοκρατορικό ανάκτορο).

Κάνε εδώ την κράτησή σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share