Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το ιστορικό Artemis Athens Bistrot ανανεώθηκε και προσφέρει μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία!

Κάθε μπουκιά αξίζει!

14 Δεκεμβρίου 2022 12:42
Το ιστορικό Artemis Athens Bistrot ανανεώθηκε και προσφέρει μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

To Αrtemis Athens Bistrot, στεγάζεται σε ένα από τα πιο ιστορικά σημεία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, αφού από το 1958 μέχρι και το 1975 λειτούργησε ως ο πρώτος θερινός κινηματογράφος στην περιοχή και στη συνέχεια ως ζαχαροπλαστείο.

Φέτος ανανεώθηκε και επανασυστήνεται στο κοινό, προσφέροντας μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία. Η ζεστή, άνετη και σύγχρονη ατμόσφαιρα του χώρου, η πλούσια κάβα και οι μοντέρνες γαστρονομικές επιλογές, σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση, θα ευχαριστήσουν κάθε επισκέπτη.

Το μενού επιμελείται η σεφ Ειρήνη Κοσμά, με πιάτα επηρεασμένα από την Μεσογειακή κουζίνα και επιλογές για όλες τις ώρες της ημέρας είτε πρόκειται για brunch, lunch breaks και dinners είτε για οικογενειακό φαγητό, γλυκό, ποτό και cocktails.

Αρωματικός καφές 100% arabica, φυσικοί χυμοί, ποικιλία από τσάι και ροφήματα, φρεσκοψημένα κρουασάν και sandwich για πρωινό και brunch, ενδείκνυνται για να ξεκινήσει όμορφα η ημέρα. Από το μεσημέρι και μετά ο επισκέπτης θα βρει υγιεινές και γευστικές επιλογές comfort food, αλλά και vegetarian, σε ορεκτικά, σαλάτες και burger,
ενώ τα φρέσκα ζυμαρικά, η pizza και οι ιδιαίτερες προτάσεις για κρέας και ψάρι συμπληρώνουν το menu.

To Artemis Athens Bistrot σας υποδέχεται καθημερινά 08:00-00:00, 25ης Μαρτίου 2, Χολαργός 155 61!

Βρείτε το Αrtemis Athens Bistro στο:

Ρίξτε μια ματιά στον χώρο και τα φαγητά:

 

Ροή ειδήσεων

Share