Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτά είναι τα πιο hot καλοκαιρινά μαγαζιά της Αθηνάς

Οι οάσεις της πόλης!

12 Ιουλίου 2022 08:40
Αυτά είναι τα πιο hot καλοκαιρινά μαγαζιά της Αθηνάς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρισκόμαστε στην καρδιά του Καλοκαιριού... για κάποιους έχει ξεκινήσει η άδεια και έχουν φύγει διακοπές, για άλλους όμως αργεί ακόμα η άδεια τους ή ίσως και να μην προβλέπονται διακοπές. Δεν πειράζει όμως... μην σε παίρνει από κάτω. Η Αθήνα έχει να σου δώσει πολλά περισσότερα από όσα νομίζεις για το Καλοκαίρι, όπως οι 3 κρυφές παραλίες που θα ζήλευαν και οι Μπαχάμες.

Στο συγκεκριμένο άρθρο, το Athensmagazine.gr, σου παρουσιάζει μερικά μαγαζιά της Αθήνας που είναι must για το Καλοκαίρι και θα σε κάνουν να ξεχάσεις ότι βρίσκεσαι στην πρωτεύουσα.

Noah

Ευζώνων Πάρκο Ελευθερίας Μέγαρο Μουσικής

Τηλέφωνο: 21 0723 3419

Mόλις δυο βήματα από το μετρό του Μεγάρου Μουσικής, βρίσκεται το Noah, ένα μαγαζί που σε ταξιδεύει μέχρι την Λατινική Αμερική. Παράλληλα, το σιντριβάνι-έμβλημα που διαθέτει σου δημιουργεί μια αίσθηση χαλάρωσης. Το μποέμ σκηνικό του Noah, σε συνδυασμό με τα γευστικά cocktail θα σε συναρπάσουν.

Gajah

Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Τηλέφωνο: 697 445 5699

Tο Gajah, θυμίζει εξωτικό νησί. Με το που πατήσεις το πόδι σου στο μαγαζί μεταφέρεσαι σε έναν μαγικό, εξωτικό τόπο, που μοιάζει με νησί. Τεράστια τοτέμ, φοίνικες και τρεχούμενα νερά παντού.

Σε μια γωνιά ανάμεσα σε φοίνικες στέκεται επιβλητικό το γλυπτό ενός ελέφαντα σε φυσικό μέγεθος, εξάλλου Gajah στα ινδονησιακά σημαίνει ελέφαντας.

Scherzo Summer Lounge

Ηπείρου 82, Πετρούπολη

Τηλέφωνο: 21 0506 8000

Το μαγαζί βρίσκεται στον λόφο του Αγίου Δημητρίου Πετρούπολης, γεγονός που σου εξασφαλίζει υπέροχη θέα, ειδυλλιακό τοπίο και ένα ευχάριστο αεράκι.

Δεν χρειάζεται να περάσει πάνω από ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, μέχρι να συνειδητοποιήσεις ότι βρίσκεσαι σε ένα μέρος που θυμίζει κυκλαδίτικο νησί.

Το μπλε και το λευκό χρώμα, τα στενά σοκάκια και τα ασβεστωμένα τοιχάκια, συνθέτουν το κυκλαδίτικο τοπίο και σε ταξιδεύουν σε αυτά τα υπέροχα ελληνικά νησιά με μεγάλη επιτυχία.

Αυτά είναι τα πιο hot καλοκαιρινά μαγαζιά της Αθηνάς

Madeira

Πεύκων 1, Ηράκλειο

Τηλέφωνο: 21 3031 5945

Τα ασβεστωμένα τοιχάκια, τα φυτά και τα boho στοιχεία σε μεταφέρουν αμέσως σε ένα Κυκλαδίτικο νησί. Το βράδυ που πέφτει σκοτάδι, ο ειδυλλιακός φωτισμός στο Madeira, σε χαλαρώνει και σε κάνει να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε ένα cocktail bar σε νησί.

Το Λοκάλι

Σαρρή 44, Αθήνα

Τηλέφωνο: 690 610 3005

Το Λοκάλι δημιούργησε την πιο δροσερή αυλή της πόλης, σε έναν χώρο όνειρο με τραπεζάκια κάτω από σκιερούς πλάτανους και μουριές. Παράλληλα, στο θα βρεις οικείες και καλομαγειρεμένες γεύσεις και μια επιλεγμένη λίστα με καλά ελληνικά κρασιά, ελληνικά και ξένα αποστάγματα, ποτά και μπίρες. Και φυσικά νόστιμα cocktails.

Upupa Epops

Αλκμήνης 7, Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 2105 5214

Ένα μαγαζί βγαλμένο από την παλιά Αθήνα, που συνδυάζει retro, vintage και μοντέρνο. Το Upupa Epops, ξεδιπλώνεται σε ένα παλιό σπίτι που κεντρικό του σημείο είχε μια εσωτερική αυλή. Το όνομά του σημαίνει τσαλαπετεινός και μπορεί να είναι δύσκολο να το προφέρεις αλλά είναι εύκολο να σου μείνει στο μυαλό.

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share