Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

4 +1 δωρεάν εκδηλώσεις στην Αθήνα για σήμερα Τετάρτη 6 Ιουλίου

Για διασκέδαση χωρίς χρήματα!

6 Ιουλίου 2022 13:20
4 +1 δωρεάν εκδηλώσεις στην Αθήνα για σήμερα Τετάρτη 6 Ιουλίου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανακάλυψε δωρεάν θεατρικές παραστάσεις, μουσική και εκδηλώσεις στην Αθήνα για να περάσεις καλά και να ψυχαγωγηθείς χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις χρήματα. Πάμε να τα δούμε...

Με την ευκαιρία δες εδώ που θα διασκεδάσεις σήμερα, Τετάρτη 6 Ιουλίου, στην Αθήνα.

Τζιβαέρι μου: Τακίμ και Ελένη Βιτάλη στο Εργοστάσιο Λιπασμάτων Δραπετσώνας

Εργοστάσιο Λιπασμάτων Δραπετσώνας, Γρ. Λαμπράκη, Δραπετσώνα στις 21:00

Με αφορμή τα 100 χρόνια από την Καταστροφή τιμάει τους Μικρασιάτες πρόσφυγες, τους προγόνους μας, οι οποίοι έχασαν τα πάντα, αλλά κατάφεραν να φέρουν μαζί τους αναμφίβολα πολλά περισσότερα από αυτά που μπορούσε να χωρέσει η βαλίτσα τους. Τζιβαέρι μου, δηλαδή «θησαυρέ μου» μας λένε και οι Τακίμ, το μουσικό συγκρότημα που κάνει την έναρξη του Φεστιβάλ στη Θάλασσα. Μάστορες της παράδοσης και κορυφαίοι δεξιοτέχνες οι Τακίμ, εκφράζουν απόλυτα το πολυπολιτισμικό πνεύμα του Παρισιού της Ανατολής -όπως αποκαλούνταν η Σμύρνη στα χρόνια της ακμής της. Σμυρναίικα αλλά και πιο «ευρωπαϊκά», μελωδίες του κεφιού και του μισεμού, ρεμπέτικα, καθώς και νεότερα τραγούδια. Επίσημη προσκεκλημένη των Τακίμ η Ελένη Βιτάλη. Μαζί τους η Σοφία Παπάζογλου και ο Ζαχαρίας Καρούνης.

δωρεάν εκδηλώσεις για σήμερα Τετάρτη 6 Ιουλίου

«Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν» με τη Χριστίνα Αλεξανιάν στο Θέατρο Κατίνα Παξινού

Θέατρο Αττικού Άλσους «Κατίνα Παξινού» στις 21:00

Ένα καλοκαίρι γεμάτο με μουσική και θέατρο υπόσχεται το πρόγραμμα του 1ου Φεστιβάλ της Περιφέρειας Αττικής στο θέατρο «Κατίνα Παξινού» στο Αττικό Άλσος. Την Τετάρτη 6 Ιουλίου θα απολαύσουμε την Χριστίνα Αλεξανιάν στην παράσταση «Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν», βασισμένη στην αληθινή ιστορία της γυναίκας που διηγήθηκε τον διωγμό των Αρμενίων.

δωρεάν εκδηλώσεις για σήμερα Τετάρτη 6 Ιουλίου

Κρατήσεις θέσεων μέσω του www.ticketservices.gr.

Open Air Film Festival Stroggylo 2022: Προβολή της ταινίας «Η συμμορία των 11»

Η πόλη του Αγίου Δημητρίου υποδέχεται για άλλη μια φορά το Open Air Film Festival Stroggylo, το δωρεάν φεστιβάλ θερινού κινηματογράφου που ξεκίνησε την 1η Ιουλίου και θα μας κρατήσει συντροφιά μέχρι τις 25 Αυγούστου. Καλοκαιρινές νύχτες γεμάτες με προσεκτικά επιλεγμένες ταινίες από ένα ευρύ φάσμα δημιουργών, χωρών και ειδών κινηματογράφου που ικανοποιούν όλα τα ενδιαφέροντα, τις ηλικίες και τις προτιμήσεις. Κάθε Τετάρτη είναι αφιερωμένη στον κλασικό κινηματογράφο και θα απολαύσουμε την κλασική ταινία του Lewis Milestone με τους Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr.

 δωρεάν εκδηλώσεις για σήμερα Τετάρτη 6 Ιουλίου

Mουσικοχορευτική παράσταση: Κρήτη Νεραϊδογέννητη, της λευτεριάς πατρίδα

Γ' Μαρίνα Χαλκίδας

Η ένωση Κρητών Γλυφάδας μας παρουσιάζει μια μουσικοχορευτική παράσταση με ενδιάμεσους σταθμούς σε ιστορικά γεγονότα στο δρόμο της Κρήτης προς τη λευτεριά, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας.

δωρεάν εκδηλώσεις για σήμερα Τετάρτη 6 Ιουλίου

"Υπηρέτης δύο αφεντάδων" του Κάρλο Γκολντόνι στο Ανοιχτό θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης"

Ανοιχτό θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" στις 21:00

Ο "Υπηρέτης δύο Αφεντάδων" του Κάρλο Γκολντόνι μας υποδέχεται στο Ανοιχτό θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" (Νάξου και Σταυράκη) την Τετάρτη 6 Ιουλίου στις 9 μ.μ.

Ο "Μολιέρος της Ιταλίας" όπως χαρακτηρίστηκε ο Γκολντόνι, περιγράφει την ίδια τη ζωή και με κυρίαρχο στοιχείο το γέλιο δείχνει πως οι ταπεινοί άνθρωποι μπορούν να θριαμβεύσουν αρκεί να έχουν εξυπνάδα και τόλμη. Ο Υπηρέτης Τρουφαλδίνο ξεπερνάει όλες τις δυσκολίες που του τυχαίνουν χάρη στο μυαλό του. Οι υπόλοιποι ήρωες του έργου μέσα από περιπέτειες και δυσκολίες καταφέρνουν και βρίσκουν τη δικαίωσή τους.

Τη διασκευή και τη σκηνοθεσία υπογράφει η Τούλα Ζαχαριουδάκη. Παίζουν οι ηθοποιοί: Σωτήριος Αντωνίου, Αικατερίνη Καλουμενου, Αλέξανδρος Μικελής, Κωνσταντίνος Τσιάκος, Τούλα Ζαχαριουδάκη.

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη.

δωρεάν εκδηλώσεις για σήμερα Τετάρτη 6 Ιουλίου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share