Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τετάρτη 6 Ιουλίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

6 Ιουλίου 2022 10:49
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τετάρτη 6 Ιουλίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Τετάρτη 6 Ιουλίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα το Lollo's Atene, που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 3Α στο Χαλάνδρι, για να απολαύσεις αυθεντική ιταλική μακαρονάδα. Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ τα καλύτερα μαγαζιά στην Αθήνα για αυθεντικές ιταλικές μακαρονάδες.

Στεγάζεται σε μια όμορφη μονοκατοικία του ’50, σε έναν καλαίσθητο, μοντέρνο χώρο, που συνδυάζει το πράσινο και το λευκό ενώ υπάρχουν και κάποια σημεία στα οποία βασιλεύει το κυκλαδίτικο λευκό. Νιώθεις σαν να τρως το γεύμα σου, σε ένα μαγαζί στις Κυκλάδες.

Τα ζυμαρικά τους είναι χειροποίητα και φτιάχνονται καθημερινά για να είναι ολόφρεσκα (tornarelli al gorgonzola, gnocchetti di patate alla Sorrentina, ravioli al tartufo, lasagna alla Bolognese, tagliatelle al ragu), ενώ θα βρείτε μια ποικιλία από σαλάτες, εκλεκτά τυριά κι αλλαντικά που μπορείτε να απολαύσετε με ένα ποτήρι κρασί.

Bar

Για ποτό το Athensmagazine.gr, προτείνει σήμερα το "H.o.s.t. Cocktail Bar", που βρίσκεται στην Ελπίδος 1 στο Ηράκλειο.

Το H.o.s.t. Cocktail Bar, έχει μια πολύ ιδιαίτερη και ελκυστική αισθητική. Industrial χώρος, με το μέταλο και το ξύλο να πρωταγωνιστούν, αλλά ταυτόχρονα ζεστός και οικείος με όμορφα χρώματα. Παράλληλα, διαθέτει ένα εξωτερικό χώρο, ο οποίος περιβάλλεται από πράσινο, γεγονός που σε χαλαρώνει και σε ταξιδεύει.

Τα cocktail του είναι πολύ γευστικά, ενώ μπορείς να τα συνοδεύσεις και με ένα γευστικό burger ή pizza ή με μία δροσερή σαλάτα.

Σινεμά

Αν πάλι σήμερα θέλεις να απολαύσεις μια ωραία ταινία σε κάποιο θερινό σινεμεδάκι, τότε σου προτείνουμε την ταινία "Μαϊσάμπελ".

Υπόθεση:

Το 2010, δυο φυλακισμένοι Βάσκοι αυτονομιστές αρχίζουν να αποστασιοποιούνται όλο και περισσότερο από την αδιάλλακτη ΕΤΑ, σκεπτόμενοι να συναντήσουν τους συγγενείς των θυμάτων τους για να ζητήσουν προσωπικά συγνώμη. Αλλά τα εμφύλια τραύματα είναι ακόμα ανοιχτά και οι οξύτατες αντιρρήσεις αμφίπλευρες.

Trailer:

Θέατρο

Για όσους σήμερα θα ήθελαν να απολαύσουν μια θεατρική παράσταση, το Athensmagazine.gr, προτείνει την παράσταση «Οι γείτονες από Πάνω». Η παράσταση σήμερα θα δοθεί στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Θανάσης Βέγγος - στον Κορυδαλλό.

Τρώγονται με τα ρούχα τους, οι καυγάδες είναι γι’ αυτούς καθημερινή συνήθεια!

Μια μέρα η Άννα Μαρία (Νικολέττα Καρρά) προσκαλεί τους «γείτονες από πάνω» σε finger food dinner, προκειμένου να γνωριστούν καλύτερα και, παράλληλα, για να βγάλουν την υποχρέωση για τη βοήθειά τους στην ανακαίνιση του διαμερίσματός τους πριν από 6 μήνες!

Ο Αντωνίκος (Γιώργος Κοψιδάς) & η Γεωργιάννα (Σοφία Μανωλάκου) είναι ένα ιδιαίτερο ζευγάρι με απελευθερωμένο lifestyle, απολαμβάνουν τις χαρές της ζωής όπως απολαμβάνουν και το σεξ, αχόρταγα και με πολύ ανοιχτό μυαλό! Ζουν στον επάνω όροφο, όμως τα βογγητά και οι αναστεναγμοί πάθους που ακούγονται σχεδόν κάθε βράδυ από το διαμέρισμα τους, αποτελούν άλλη μια αφορμή έντασης για τον Επαμεινώνδα (Δημήτρη Σταρόβα) και την Άννα Μαρία (Νικολέττα Καρρά). Ίσως από τη ζήλια, ακριβώς επειδή η δική τους σεξουαλική ζωή έχει χτυπήσει πάτο…

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Μουσική

Επιπλέον σήμερα, τραγουδά ο Γιώργος Μαργαρίτης στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2022 που πραγματοποιείται στο Αίθριο Θέατρο Αμαρουσίου.

 Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τετάρτη 6 Ιουλίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Αυτό το ξεχωριστό καλοκαίρι, ο Γιώργος της παρέας, που με τα τραγούδια του σμίγει ανθρώπους και γλυκαίνει τους καημούς και τα παράπονά μας, έρχεται με νέα όπλα στην καλλιτεχνική του φαρέτρα, παρουσιάζοντας μια μοναδική παράσταση που ενώνει αρμονικά το σύγχρονο με το κλασικό. «Εδώ Τα Καλά Τραγούδια», όπως πραγματικά είναι τα καινούρια του στον πολυαναμενόμενο νέο του δίσκο! Ένα δικό του “εικονοστάσι” απ’ το οποίο περνούν όλοι οι μεγάλοι που τον επηρέασαν, αλλά και όλη του η ζωή!

Προπώληση εισιτηρίων TICKETMASTER

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share