Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τετάρτη 29 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα!

29 Ιουνίου 2022 12:15
Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τετάρτη 29 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, σου κάνει τις καλύτερες προτάσεις διασκέδασης για σήμερα Τετάρτη 29 Ιουνίου, ώστε να περάσεις μία όμορφη μέρα. Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για όλα τα γούστα, από εστιατόριο και bar μέχρι σινεμά και θέατρο.

Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για διασκέδαση... εσείς απολαύστε το!

Εστιατόριο

Το Athensmagazine.gr προτείνει για σήμερα το εστιατόριο "Κάππαρη", που βρίσκεται στην οδό Δωριέων 36 στα Πετράλωνα. Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ περισσότερα μαγαζιά για φαγητό στα Πετράλωνα.

Στην Κάππαρη θα γευτείς καλό γευστικό παραδοσιακό φαγητό σε έναν χώρο που θυμίζει σπίτι στην παλιά Αθήνα. Πρόκειται για μια νεοταβέρνα, η οποία προσφέρει παραδοσιακή ελληνική και μεσογειακή κουζίνα με δημιουργικές πινελιές που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Bar

Αν θέλεις να απολαύσεις σήμερα ένα γευστικό cocktail, τότε σου προτείνουμε μία πολύ ωραία ταράτσα στο κέντρο της Αθήνας με μαγική θέα. Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ περισσότερες ταράτσες στην Αθήνα.

Ο λόγος για το "Ermou 18 Beyond The Horizon", που βρίσκεται στην Ερμού 18.

Η είσοδος του Ermou 18 Beyond The Horizon, είναι καλά κρυμμένη σε μία στοά στην Ερμού. Μόλις την ανακαλύψεις και φτάσεις στην ταράτσα θα αντικρίσεις έναν χώρο που θα σε μαγέψει.

Έχεις κυριολεκτικά πιάτο την Ακρόπολη, σχεδόν νιώθεις ότι την ακουμπάς. Η αισθητική είναι monimal boho, τα cocktail γευστικά και τα πιάτα τα οποία ακόμα και αν είναι κλασσικά, βάζουν την δικιά τους πινελιά και τα κάνουν ξεχωριστά και ιδιαίτερα.

Σινεμά

Αν θέλεις σήμερα να πας για θερινό σινεμαδάκι, παίζει ένα καλό θρίλερ. Ο τίτλος; "Νεκρό Τηλέφωνο"

Υπόθεση:

Σε μια αμερικανική επαρχιακή πόλη, ένα αγόρι πέφτει θύμα απαγωγής από έναν μανιακό, έχοντας ως μόνη ελπίδα για να σωθεί την αποφασισμένη αδερφή του.

Trailer:

Δες εδώ σε ποια σινεμά παίζεται η ταινία

Θέατρο

Αν πάλι για σήμερα θα ήθελες να απολαύσεις μία ωραία θεατρική παράσταση, σου προτείνουμε την "Μεγάλη Πλεκτάνη", στο Θέατρο Λαμπέτη Ταράτσα.

Υπόθεση:

Η ιστορία ξεκινά με μια πραγματική απειλή, εκείνη της διαρροής φυσικού αερίου, και τελειώνει με μια υποβόσκουσα απειλή πολύ διαφορετικής φύσης. Ο Γκαλθεράν δοσολογεί τις πληροφορίες αριστοτεχνικά, με τέτοιο τρόπο που ο θεατής ανακαλύπτει σε κάθε στροφή ότι τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται με την πρώτη ματιά. Μέσα από διαρκείς κλιμακώσεις και ανατροπές, που διαδέχονται η μια την άλλη με σφριγηλό ρυθμό και πινελιές ασυναρτησίας όπως ταιριάζει σε μια αυθεντική κωμωδία, ο θεατής μεταφέρεται από έκπληξη σε έκπληξη και μόνο προς το τέλος, αρχίζει να αισθάνεται την βόμβα που πρόκειται να εκραγεί.

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τετάρτη 29 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Πρωταγωνιστούν:

  • Λεωνίδας Κακούρης
  • Δήμητρα Ματσούκα
  • Χάρης Γρηγορόπουλος
  • Θανάσης Πατριαρχέας
  • Κατερίνα Νικολοπούλου

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

Μουσική

Παράλληλα, ο Δημήτρης Μπάσης, έρχεται σήμερα 29 Ιουνίου στο Faliro Summer Theater, για να γιορτάσει μαζί μας τη συμπλήρωση των 25 χρόνων του στη δισκογραφία.

Στην ξεχωριστή αυτή επετειακή συναυλία, θα συμμετάσχει φιλικά ο διεθνούς φήμης συνθέτης και πιανίστας Στέφανος Κορκολής, ενώ ιδιαίτερο στιγμιότυπο θα αποτελέσει και η παρουσία του κορυφαίου κλαρινίστα Θανάση Βασιλόπουλου.

Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Τετάρτη 29 Ιουνίου, στην Αθήνα; Μοναδικές προτάσεις από το Athensmagazine.gr

Κλείσε εδώ το εισιτήριο σου

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share