Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

4 + 1 άκρως διασκεδαστικές και πρωτότυπες δραστηριότητες στην Αττική για μικρούς και μεγάλους

Θα περάσετε αξέχαστα!

18 Μαΐου 2022 13:04
4 + 1 άκρως διασκεδαστικές και πρωτότυπες δραστηριότητες στην Αττική για μικρούς και μεγάλους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια; Ήρθε η στιγμή να ανακαλύψετε καινούργια πράγματα. Στην Αττική υπάρχουν δεκάδες χώροι που προσφέρουν ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Γνωρίστε από κοντά γαϊδουράκια, δείτε πως είναι η ζωή στη φάρμα, παίξτε με την παρέα και διασκεδάστε.

Με την ευκαιρία ανακαλύψτε 3 beach bar στην Αττική που ξέρουν τι θα πει αισθητική και πολυτέλεια.

Γαϊδουροχώρα

Αττικής, Κορωπί 194 00

Η Γαϊδουροχώρα, το επισκέψιμο πάρκο του Ελληνικού Κέντρου για το Γαϊδούρι, υποδέχεται κόσμο καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, κάθε Σάββατο & Κυριακή χωρίς κράτηση και σας γνωρίζει τα προστατευόμενα γαϊδουράκια της μέσα από οργανωμένα προγράμματα. Οι επισκέψεις είναι σχεδιασμένες για μικρούς και μεγάλους.

Στον χώρο μάλιστα, γίνονται διάφορες δραστηριότητες όπως donkey trekking.

Mάιος-Ιούνιος 2022: Σάββατα & Κυριακές: 10.00 – 19.00

 άκρως διασκεδαστικές δραστηριότητες στην Αττική για μικρούς και μεγάλους

Redpoint Athens Climbing Center

Σοφιανοπούλου 3, Αθήνα

Αν θεωρείς ότι ήρθε η στιγμή να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο τότε μπορείς να δοκιμάσεις την αναρρίχηση στο Redpoint Athens Climbing Center.

Paintball Hellas Baribobi

Αδαμών 20, Αχαρνές

Μήπως θέλεις να δοκιμάσεις κάτι άκρως διασκεδαστικό με την παρέα σου; Τότε ένα paintball είναι ότι χρειάζεσαι. Θα παίξεις σαν μικρό, θα διασκεδάσεις και θα ξεχάσεις κάθε τι που σε προβληματίζει.

Εκτός αυτών το Paintball προσφέρει στους συμμετέχοντες πνευματική ανακούφιση αλλά και σωματική άσκηση. Η εκτόνωση του στρες, η απόδραση από την ρουτίνα αλλά και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των παικτών είναι μερικές ακόμα αρετές οι οποίες καλλιεργούνται μέσω αυτού του αθλήματος, όπως αναφέρει και το επίσημο site του Paintball Hellas Baribobi.

Crazy Farm - Τρελή Φάρμα

43ο χλμ Α1 Αθηνων Λαμιας, Αυλώνα

Αν θέλεις να έρθεις σε επαφή με τα ζωάκια και την φύση και να δεις πως είναι η ζωή στη φάρμα, τότε ήρθε η στιγμή να επισκεφτείς την Τρελή Φάρμα.

Μπορείτε να δείτε από κοντά όλα τα ζώα ελευθέρας βοσκής, να οργανώσετε και να απολαύσετε ένα πικ-νικ κάτω απ’ τα πλατάνια και να απολαύσετε την ψημένη στον παραδοσιακό φούρνο της γιαγιάς, πίτσα με βιολογικά υλικά.

 άκρως διασκεδαστικές δραστηριότητες στην Αττική για μικρούς και μεγάλους

Μια φορά κι έναν καιρό

Παναγίας Γρηγορούσης, 19011 Αυλώνας Αττικής

Το βωματικό θεματικό πάρκο «Μια φορά κι έναν καιρό», στον Αυλώνα, βρίσκεται μόλις μια ανάσα από την Αθήνα και υπόσχεται να σας χαρίσει μία αξέχαστη εμπειρία.

"Το βιωματικό θεματικό πάρκο «Μια φορά κι έναν καιρό» δίνει στα παιδιά την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική ονειρική εμπειρία, όπως στις ιστορίες που αφηγούνταν οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας. Μέσα στα δέντρα και το πράσινο, τα παιδιά γνωρίζουν από πρώτο χέρι τη ζωή στο παραδοσιακό χωριό μιας άλλης εποχής, διασκεδάζουν με τα ζώα, μαθαίνουν πώς να ζουν σε αρμονία με τη φύση. Στο αθλητικό κέντρο «The Greeks» που βρίσκεται εντός του πάρκου, έχουν την ευκαιρία να κάνουν με ασφάλεια τα σπορ που τους αρέσουν," γράφει το επίσημε site του πάρκου.

 

Διασκέδαση

Ροή ειδήσεων

Share