Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αθήνα – Νέα Υόρκη από 169,90 ευρώ!

Απίστευτη ευκαιρία!

16 Φεβρουαρίου 2019 12:51
Αθήνα – Νέα Υόρκη από 169,90 ευρώ!

Την απευθείας σύνδεση Αθήνας-Νέας Υόρκης (αεροδρόμιο John F. Kennedy) ανακοίνωσε σήμερα η Norwegian, μία εταιρεία χαμηλού κόστους μεγάλων αποστάσεων.

Οι πτήσεις προς τη Νέα Υόρκη θα εκτελούνται από τον Ιούλιο έως τον Οκτώβριο, τέσσερις φορές την εβδομάδα και οι τιμές ξεκινούν από 169,90 ευρώ για απλή μετάβαση, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε τη διεξαγωγή απευθείας πτήσεων από την Αθήνα προς το Όσλο της Νορβηγίας, τη Στοκχόλμη της Σουηδίας, την Κοπεγχάγη της Δανίας και το Ελσίνκι της Φινλανδίας. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο και με τιμές ξεκινούν από 58,57 ευρώ για απλή μετάβαση, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

Το δρομολόγιο Αθήνα-Νέα Υόρκη, το οποίο αποτελεί και την πρώτη πτήση μεγάλων αποστάσεων της εταιρείας στην Ελλάδα, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, 1η Ιουλίου και θα ισχύσει καθόλη την καλοκαιρινή περίοδο, έως το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, ενώ θα εκτελείται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.

«Η Ελλάδα είναι ένας κορυφαίος προορισμός για διακοπές και αυτή η εξαιρετική αναπτυξιακή κίνηση της Norwegian επιτρέπει σε ακόμα περισσότερους επισκέπτες από την Αμερική να ζήσουν τη μαγεία που προσφέρει η χώρα μας. Τα νέα αυτά είναι μία απάντηση στο κάλεσμά μας για ενίσχυση της διασυνδεσιμότητας μεταξύ της Ελλάδας και των ΗΠΑ και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Norwegian που ανταποκρίθηκε. Καλωσορίζουμε την εταιρεία στην Ελλάδα και αναμένουμε ότι το νέο αυτό δρομολόγιο θα συμβάλει ακόμα περισσότερο στις αυξανόμενες τουριστικές αφίξεις στη χώρα μας», δήλωσε η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Από την πλευρά του, ο Matthew Wood, Norwegian SVP, Commercial Long Haul & New Markets, ανέφερε: «Ήδη εξυπηρετούμε τους περισσότερους κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς από την Ισπανία έως τη Σουηδία και τώρα η Αθήνα γίνεται μία συναρπαστική προσθήκη στο υπερατλαντικό δίκτυό μας. Θα είναι ο 13ος απευθείας ευρωπαϊκός προορισμός μας προς τη Νέα Υόρκη αυτό το καλοκαίρι».

Τέλος, η Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, σημείωσε: «Οι απευθείας θερινές πτήσεις της Norwegian από την Αθήνα προς τη Νέα Υόρκη/JFK είναι ένα εξαιρετικό νέο για το αεροδρόμιό μας, καθώς ενισχύεται η διασυνδεσιμότητα της πόλης μας, ενώ, παράλληλα, οι επιβάτες και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού -συμπεριλαμβανομένης και της πολύ δυναμικής και ζωντανής ελληνικής ομογένειας- θα έχουν περισσότερες επιλογές για το ταξίδι τους. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αεροπορικό συνεργάτη μας και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τις αναπτυξιακές προσπάθειές του από το αεροδρόμιο της Αθήνας».

Πηγή: dailyathens.gr

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share