Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έτσι θα γιορτάσουμε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

12 Φεβρουαρίου 2019 12:30
Έτσι θα γιορτάσουμε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Στις 14 του μήνα “παγώνουμε” τον χρόνο στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza, απολαμβάνοντας μοναδικές γεύσεις του Chef Νίκου Γιαννόπουλου, λαχταριστά επιδόρπια φτιαγμένα από τον Pastry Chef Διονύση Αλέρτα και ζωντανή μουσική και τραγούδι από τον Δάκη, τον Πάνο Δέρβο και την Έλενα Περβαινά.

Μαζί με το ταίρι μας θα απολαύσουμε στο ανανεωμένο εστιατόριο The Parliament, το Valentines, ένα δείπνο 5 πιάτων, το οποίο περιλαμβάνει μια μοναδική γευστική εμπειρία με αφρώδη οίνο συνοδευόμενο μεταξύ άλλων από Σαλάτα με Καβούρι, Πλιγούρι & Remoulant Παντζαριού, Φιλέτο Μπακαλιάρου σε Mousse Αβοκάντο και Σάλτσα κόκκινου Γκρέιπφρουτ, Φιλετάκια Black Angus με σάλτσα Πιπεριού, Πατάτες Dauphinoise & Ναπολεόν Ψητών Λαχανικών και επιδόρπιο Valentine’s Day. Σε αυτό το δείπνο για δύο, περιλαμβάνεται μία φιάλη house-wine και υπολογίζουμε €90 το άτομο.

Eάν πάλι θέλουμε κάτι πιο ιδιαίτερο στο Explorer’s Bar και στο ανακαινισμένο Plaza Café θα απολαύσουμε μία φιάλη Moscato D’Asti φράουλα καθώς και ποικιλία sushi με σολομό, γαρίδα, καβούρι, λαχανικά αλλά και Ποικιλία Ζεστών με σπρινγκ ρολς, γαρίδα σε τυλιγμένη πατάτα, μπουτάκι κοτόπουλο tempura, μίνι κεφτεδάκια με μοτσαρέλα & τοματάκι τσέρι αλλά και ποικιλία γλυκών και υπολογίζουμε €90 το ζευγάρι.

Κι αν δεν θέλεις να “ξεκολλήσεις” από το NJV Athens Plaza, αλλά να μείνεις το βράδυ σε ένα από τα δωμάτια ή τις σουίτες του και να απολαύσεις και το πρωινό σου εκεί, μάθε για την Valentine προσφορά (δείπνο για δύο & διαμονή για 1 βράδυ στις 14/2/19 με πρωινό):

  • Δείπνο για 2 άτομα στο Εστιατόριο The Parliament και διαμονή σε Δωμάτιο Superior με πρωινό €330
  • Δείπνο για 2 άτομα στο Εστιατόριο The Parliament και διαμονή σε Δωμάτιο Deluxe Acropolis View με πρωινό €380
  • Δείπνο για 2 άτομα στο Εστιατόριο The Parliament και διαμονή σε Junior Σουίτα με πρωινό €450

Όποια και να είναι τα γούστα σου, μπορείς να κάνεις τηλεφωνική κράτηση στο 210 335240!

 

Hotels

Ροή ειδήσεων

Share