Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο απόλυτος προορισμός για πρωί και βράδυ μόλις 10 λεπτά από την καρδιά της Αθήνας!

24 Μαΐου 2017 17:22
Ο απόλυτος προορισμός για πρωί και βράδυ μόλις 10 λεπτά από την καρδιά της Αθήνας!

Aν πέρσι αποτέλεσε μια από τις πιο ηχηρές αφίξεις, φέτος έχει κατοχυρώσει τη θέση του στην gold list με τα πιο δημοφιλή στέκια της πόλης και μάλιστα πάνω σε έναν από τους πιο προνομιακούς πεζόδρομους.

Κείμενο: Γιώργος Παπαχατζής

Φωτογραφίες: Kώστας Καπαρελιώτης

Το athensmagazine.gr σας παρουσιάζει το M8 που διατηρεί αναλλοίωτη την all day φιλοσοφία του με φόντο έναν ανανεωμένο και εξαιρετικά καλόγουστο χώρο με island touch ατμόσφαιρα, που απογειώνεται με τις αποχρώσεις του μπλεκαι τη μοντέρνα πολυτελή διακόσμηση.

Μέσα ή έξω με θέα την περαντζάδα, το πρωί μας ξυπνά με αρωματικούς καφέδες αλλά και 3 healthy πρωινά (στη fair τιμή των €7), το fitness, το χωριάτικο και το κλασικό, που ικανοποιούν τις διατροφικές μας ανάγκες και μας προσφέρουν ενέργεια και νοστιμιά.

Από το μεσημέρι και μετά η απόλαυση κάνει twist στη μεσογειακή δημιουργική κουζίνα του ταλαντούχου chef Άκη Κλωνάρη με must taste τον φρέσκο σολομό teriyaki, τη σαλάτα με κινόα και passion fruit και το θεϊκό μπανόφι ή τη lime pie, ενώ τον πήχη ψηλά κρατά και η wine list με κρασιά του ελληνικού, ισπανικού και γερμανικού αμπελώνα.

Και όσο η ώρα περνά, η μουσική και ο κόσμος εναλλάσσονται, o φωτισμός χαμηλώνει και η ατμόσφαιρα είναι η πλέον ιδανική για ένα after office signature cocktail από την καινούρια λίστα ή μια μπύρα (εδώ υπάρχουν γερμανικές που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού) συνοδευμένα με ακαταμάχητες ποικιλίες γερμανικών λουκάνικων, θαλασσινών,αλλαντικών και τυριών.

Highlights

• To θεματικό μενού (με ορεκτικό, κυρίως πιάτο,επιδόρπιο και ένα ποτό), που εναλλάσσεται κάθε μήνα.

• Η προνομιακή τοποθεσία του αφού, παρόλο που βρίσκεται στην καρδιά του Κολωνακίου, είναι ιδανικό και για πιο ήρεμες συναντήσεις.

• Τα parties και οι θεματικές βραδιές, που φιλοξενεί κατά καιρούς.

Info:

Μηλιώνη 8, Τ. 210 3643388, www.m8-athens.com

 

Ροή ειδήσεων

Share