Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019

Flamme Rouge: Ένα στέκι στο Γκάζι που λατρεύουν όλοι οι ποδηλάτες -και όχι μόνο- της Αθήνας!

17 Ιανουαρίου 2017
Flamme Rouge: Ένα στέκι στο Γκάζι που λατρεύουν όλοι οι ποδηλάτες -και όχι μόνο- της Αθήνας!

Όταν άνοιξε στο Γκάζι, 3 χρόνια πριν, όλοι µιλούσαν για το πρώτο cycle café στην Αθήνα, όµως τελικά το Flamme Rouge είναι πολύ περισσότερα.

Και, πράγµατι, µπορεί όλα εδώ να προδίδουν αδυναµία σε µια… bike friendly φιλοσοφία, όµως δεν παύει να είναι ένα «ψαγµένο» all day café µε άποψη, στυλ και χειροποίητο… design!

Στον industrial καµβά του µεταχειρισµένα ανταλλακτικά, όπως πετάλια, τιµόνια, σέλες, έδωσαν τη θέση τους σε εµπνευσµένα φωτιστικά, σκαµπό, χερούλια και γουστόζικα διακοσµητικά. Κι ακόµα κι αν δεν έχετε σχέση µε το… άθληµα, τότε θα έρθετε εδώ για καλό µονοποικιλιακό καφέ, detox χυµούς, power drinks, ενεργειακές µπάρες αλλά και για ένα comfort food menu µε healthy προσανατολισµό.

Δηµοφιλές είναι και το brunch (καθηµερινά 9:00-14:00), ενώ δεν λείπουν ζεστά κρασιά αλλά και σπιτική σαγκρία που απολαµβάνουµε υπό τους ήχους rock ‘n’ roll, jazz και funky µουσικής! Δυνατό «χαρτί» του, η urban κρυµµένη αυλή, µε µαξιλάρες και αιώρες, για ονειροπολήσεις κάτω από τον έναστρο ουρανό!

Ιnfo

Τριπτολέµου 26, Γκάζι, Γκάζι
Τηλ. 210 3473903

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για τα CLUBS & BARS και όλα τα events της Αθήνας; Τότε κάντε like στην ολοκαίνουρια σελίδα της κατηγορίας στο Facebook

 

Clubs & Bars

Ροή ειδήσεων

Share