Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Rocketman: Η ταινία για τη ζωή του Elton John

Δείτε το τρέιλερ

17 Απριλίου 2019 12:44
Rocketman: Η ταινία για τη ζωή του Elton John

Η μεγάλη περσινή επιτυχία του Bohemian Rhapsody έβαλε τόσο τη βιομηχανία, όσο και το κοινό στον «πυρετό» των μουσικών βιογραφιών. Και το επόμενο εγχείρημα που θεωρείται επί του παρόντος «hot», είναι το Rocketman -μια ταινία αφιερωμένη στη ζωή και πορεία του Elton John.

Το Rocketman βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία, αφού ανακοινώθηκε ότι θα «προσγειωθεί» στα βρετανικά σινεμά στις 17 Μαΐου, φτάνοντας έπειτα στις Η.Π.Α. στις 31 Μαΐου. Έτσι, η παραγωγή έδωσε αυτές τις μέρες ένα νέο επίσημο trailer, το οποίο και μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.


Διόλου τυχαία, τη σκηνοθεσία του Rocketman ανέλαβε ο Dexter Fletcher -ο άνθρωπος δηλαδή που αντικατέστησε τον Bryan Singer στη σκηνοθεσία του Bohemian Rhapsody.

Τον ρόλο του σερ Έλτον ανέλαβε ο 29χρονος Άγγλος ηθοποιός και τραγουδιστής Taron Egerton, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του το 2011 από τη βρετανική τηλεόραση. Τον ρόλο του Bernie Taupin θα παίξει ο 32χρνος Άγγλος ηθοποιός και χορευτής Jamie Bell, που έγινε γνωστός το 2000 από το Billy Elliot.

Δείτε το τρέιλερ:

Το είδατε;Το νέο τρέιλερ το Avengers είναι πιο επικό από το προηγούμενο!

Η Marvel Studios έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη trailer υπό τη μορφή τηλεοπτικού σποτ για το άκρως αναμενόμενο Avengers: Endgame, που θα αποτελέσει την κορύφωση του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel. "Ξέρετε τις ομάδες σας. Ξέρετε τις αποστολές σας" διαμηνύει ο Captain America στους Εκδικητές και τους ετοιμάζει για την μεγαλύτερη μάχη που έχουν δώσει μέχρι σήμερα, την οποία για να νικήσουν θα κάνουν "ό,τι χρειαστεί".

Το νέο trailer προσφέρει μερικά νέα πλάνα από το "Endgame" τα οποία προέρχονται από σκηνές που ήδη έχουμε δει σε προηγούμενο υλικό. Όλοι συγκεντρώνονται πριν δώσουν τη μάχη της ζωής τους και εναντιώνονται σαν μια γροθιά ενάντια στον αδίστακτο Thanos.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share