Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

O Joaquin Phoenix είναι ο Joker και το νεό τρέιλερ μας τρέλανε!

Δείτε το τρέιλερ

10 Απριλίου 2019 10:30
O Joaquin Phoenix είναι ο Joker και το νεό τρέιλερ μας τρέλανε!

Μετά από μια ολιγόμηνη περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας Joker, Todd Philips, αποφάσισε ότι δεν είναι τελικά σωστό να μας χτυπάει τα κουδούνια του σπιτιού για να μας δείξει φωτογραφίες ή κλιπς από τα γυρίσματα, έφτασε το πρώτο trailer της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Joaquin Phoenix.

Η νέα ταινία για τον αντίπαλο του Batman διαδραματίζεται τη δεκαετία του 1980 και όπως όλα δείχνουν θα μοιάζει με αστυνομικό θρίλερ. Ο Philips αποτελεί τη νέα μεγάλη ελπίδα της Warner Bros. ώστε ο χαρακτήρας του Joker να αποδοθεί πιο ρεαλιστικά και λιγότερο εικονοκλαστικά σε σχέση με τους χαρακτήρες της DC Comics που έπεσαν στα χέρια του Zack Snyder, ωστόσο κανείς δε μπορεί να είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα, πριν την πρεμιέρα της ταινίας στις 4 Οκτωβρίου.

Avengers- Endgame: Αυτό είναι το νέο τρέιλερ και είναι επικό!

Τόσο κοντά και όμως τόσο μακριά... Έτσι νιώθουν οι ατελείωτοι φανς των Avengers, καθώς αν και η πρεμιέρα της ταινίας είναι κοντά (24/04/19), όλοι ανυπομονούν.

Έτσι λοιπόν, η Marvel δίνει "τυράκια" για να φτιάξει τη διάθεση! Τέτοιο τυράκι ήταν και το τελευταίο τρέιλερ, ενός μόνο λεπτού.

Μέχρι όμως να κανέι πρεμιέρα το Avengers να σας θυμίσουμε τις ταινίες αυτής της εβδομάδας

Στο νέο απόσπασμα βλέπουμε νέα πλάνα με τους Captain America (Κρις Έβανς) και Iron Man (Ρόμπερτ Ντάουνινγκ Τζούνιορ) να εμπιστεύονται και πάλι ο ένας τον άλλον αλλά και την επανένωση όλων των Εκδικητών.

Ωστόσο, για να φέρουν πίσω τους φίλους πρέπει να αναμετρηθούν με τονThanos (Τζος Μπρόλιν), ο οποίος είχε χαθεί από το Infinity War. Μαζί με το τρέιλερ Marvel παρουσίασε και δυο νέες αφίσες.

Δείτε το τρέιλερ:

Ντάμπο: Η νέα ταινία της Disney έφτασε

Λίγο πριν την 78η επέτειο, ο Ντάμπο επιστρέφει πιο ζωντανός από ποτέ. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο μετρ του είδους Tim Burton και στα ονόματα στο καστ συναντάμε ονόματα όπως Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito, Eva Green.

Η ταινία είναι μια ωδή στη διαφορετικότητα. Ο Ντάμπο είναι ένα γλυκύτατο ελεφαντάκι με μεγάλα αυτιά. Όταν το ίδιο πιστέψει στον εαυτό του, τότε θα κάνει το μειονέκτημα μου προτέρημα. Η αρχική ταινία έκανε πρεμιέρα το 1941 και είχε μεγάλη επιτυχία. Ανάλογες προσδοκίες έχει η Disney και για την live-action απόδοση της κλασσικής ταινίας.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share