Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Έρωτας Μετ’ Εμποδίων: Η ερωτική κομεντί του καλοκαιριού που σπάει ταμεία!

27 Ιουλίου 2017 07:15
Έρωτας Μετ’ Εμποδίων: Η ερωτική κομεντί του καλοκαιριού που σπάει ταμεία!

Μια αληθινή ερωτική ιστορία μετατρέπεται σε μια από τις καλύτερες κωμωδίες της χρονιάς και του καλοκαιριού! Πρωταγωνιστής ένα παιδί από το Πακιστάν, ο οποίος έχει μετακομίσει για τις σπουδές του στην Αμερική και ερωτεύεται μια ντόπια!

Στην αρχή διστάζει να το πει στους δικούς του, οι οποίοι του προξενεύουν διαρκώς κοπέλες από τον χώρα του! Μέχρι που θα φτάσει η στιγμή της αλήθειας! Η αληθινή ιστορία του πρωταγωνιστή και σεναριογράφου Κουμέλ Νανζιάνι μετατρέπεται σε μια γλυκιά κομεντί που έχει σπάσει ήδη ταμεία στο εξωτερικό!

Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης είναι ο Κουμέλ Νααντζιανί που κατάγεται από το Κατάτσι του Πακιστάν και σπούδασε στις ΗΠΑ για να κάνει καριέρα ως stand up κωμικός και ηθοποιό! Η ιστορία αυτή είναι βγαλμένη από την πραγματική ζωή του ηθοποιού και την ερωτική του ιστορία με την Έμιλι Γκόρντον, την οποία υποδύεται η Ζόι Καζάν!

Ο κινηματογραφικός Κουμέλ μια μυθοπλαστική εκδοχή του εαυτού του ερμηνευμένη από τον ίδιο, είναι ένας Πακιστανός που προσπαθεί να κάνει κωμική καριέρα στην stand up σκηνή του Σικάγο και η Έμιλι μια θεατής του σόου του με την οποία ξεκινά μια τρυφερή σχέση.

Όπως κάθε σχέση έτσι και αυτή θα περάσει κρίση, καθώς ο Κουμάλ κρύβει από τους γονείς του την κοπέλα του, αφού θέλουν ο γιος τους να πάρει μια κοπέλα από τα μέρη τους!

Και προτού αποκαλυφθεί η αλήθεια, η Έμιλι μπαίνει επιγόντως στο νοσκομείο, με αποτέλεσμα να φτάσουν στην πόλη οι γονείς της! Και εκεί σιγά σιγά αρχίζει να ξεφιλίγεται η ιστορία...

ΗΠΑ. 2017. Διάρκεια: 120΄. Διανομή: ΣΠΕΝΤΖΟΣ FILM.

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share