Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Point Break»: Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο στην πιο... ριψοκίνδυνη ταινία της χρονιάς! (TRAILER)

18 Δεκεμβρίου 2015
«Point Break»: Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο στην πιο... ριψοκίνδυνη ταινία της χρονιάς! (TRAILER)

Οι παλμοί ανεβαίνουν. Οι σκηνές δράσης κόβουν την ανάσα. Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο. Ετοιμαστείτε για το «Point Break»!

Μια σειρά από ληστείες που διεξάγονται με ιδιαίτερα περίεργους, ριψοκίνδυνους και εντυπωσιακούς τρόπους, προβληματίζουν έντονα την ηγεσία του FBI, η οποία αποφασίζει να στείλει έναν πράκτορά της να τις διερευνήσει περαιτέρω. Έτσι, ο Τζονι Γιούτα, ένας νεαρός και πολλά υποσχόμενος πράκτορας, εισχωρεί σε μια δυναμική ομάδα αθλητών, οι οποίοι ζουν υπό την ηγεσία του χαρισματικού Μπρόντι, κυνηγώντας διαρκώς την περιπέτεια και την αδρεναλίνη. Ζώντας και ο ίδιος πλέον υπό διαρκή κίνδυνο ως μυστικός πράκτορας ανάμεσά τους, ο Γιούτα θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι η συγκεκριμένη ομάδα κρύβεται πίσω από τις ασύλληπτες εντυπωσιακές παρανομίες. Πόσο εύκολο είναι όμως αυτό, όταν αναφερόμαστε σε μια από τις πιο θαρραλέες και αποφασισμένες ομάδες δράσης ολόκληρου του πλανήτη;

Η ταινία περιλαμβάνει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά και τολμηρότερα αθλητικά stunts που έχουμε δει ποτέ σε κινηματογραφική ταινία. Τα επιτεύγματα αυτά γίνονται από κορυφαίους αθλητές, που θεωρούνται οι καλύτεροι σε αθλήματα και ‘επικίνδυνα σπορ’ όπως το σερφ μεγάλων κυμάτων, οι πτήσεις με wingsuit, το snowboarding, η ελεύθερη αναρρίχηση και οι αγώνες υψηλών ταχυτήτων με μοτοσικλέτες.

Το «Point Break» είναι βασισμένο στην ομώνυμη κλασική κινηματογραφική επιτυχία του 1991 με τον Πάτρικ Σουέιζι και τον Κιάνου Ριβς, σε σκηνοθεσία Κάθριν Μπίγκελοου.

Ο μόνος νόμος που μετράει είναι ο νόμος της βαρύτητας

Η ιδέα για ένα νέο «Point Break» ξεκίνησε στο καλύτερο δυνατό σημείο: τις καρδιές μιας ομάδας πραγματικών φαν. «Το πρώτο “Point Break” ήταν απίστευτο. Όλοι μας το αγαπήσαμε και επηρεαστήκαμε από αυτό», λέει ο σκηνοθέτης του ριμέικ, Έρικσον Κορ. «Θέλαμε να τιμήσουμε την ιστορία και τις θεματικές της, φτάνοντας την δράση στα όρια… και μετά να τα ξεπεράσουμε, φτιάχνοντας κάτι που δεν θα ήταν δυνατό να γίνει πριν από 25 χρόνια».

Βέβαια, στην καρδιά της ιστορίας παραμένει η πολύ δυνατή σχέση ανάμεσα στους δύο εξίσου δυναμικούς και ριψοκίνδυνους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες. Από τη μία, ο νέος πράκτορας του FBI, Τζόνι Γιούτα, και από την άλλη ο μυστηριώδης Μπόντι, οι ακραίες φιλοσοφίες του οποίου οδηγούν μια ομάδα αθλητών να έρχονται αντιμέτωποι με αδιανόητες αθλητικές προκλήσεις.

24 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους

Θέλετε να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις νέες ταινίες, τα καινούρια trailer και τα πιο πρόσφατα κινηματογραφικά νέα; Τότε κάντε like στην ολοκαίνουρια σελίδα μας στο Facebook, αποκλειστικά για την κατηγορία ΣΙΝΕΜΑ!

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share