Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

"See you again": Ένα από τα soundtracks του “Fast & Furious 7" - Τι δεν γνώριζες για το τραγούδι-αφιέρωση στον Paul Walker; (VIDEOS)

20 Απριλίου 2015

To “See You Again” από τον Wiz Khalifa και τον Charlie Puth είναι ένα από τα soundtracks της ταινίας “Fast & Furious 7″ και συγχρόνως αποτελεί και το tribute video για τον Paul Walker! Παράλληλα βρίσκεται και στην κορυφή του Shazam charts παγκοσμίως.

Δείτε ακόμη:

Ο Charlie Puth είχε την ευκαιρία να είναι ο vocalist του συγκεκριμένου single. Όπως δήλωσε και στην πρεμιέρα της ταινίας ο Puth έγραψε τους στίχους βασισμένος σε προσωπικές εμπειρίες.

Σχετικά με τον Charlie Puth, έκανε το ντεπούτο του στην δισκογραφία με το single ‘Marvin Gaye’ που κυκλοφόρησε τον Φλεβάρη του 2015 με την συμμετοχή της Meghan Trainor.

Ο Khalifa έχει δύο συμμετοχές στα soundtrack της ταινίας – η δεύτερη είναι με την Iggy Azalea στο single ‘Go Hard or Go Home’.

Η ταινία κυκλοφόρησε στις 3 Απριλίου και σημείωσε το ρεκόρ των $800 εκατομμυρίων δολαρίων στο παγκόσμιο box office σε λιγότερο από δύο βδομάδες. Το “See You Again” παίζει στο τέλος της ταινίας.

Την προηγούμενη βδομάδα ο Khalifa παρουσίασε το single μαζί με τον Chris Jamison στο ‘The Voice’.

Και το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος. O Vin Diesel τραγουδάει unplugged στίχους του “See You Again” στα MTV Movie Awards 2015!

madradio.gr

 

Σινεμά

Ροή ειδήσεων

Share