Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Λεωφόρος Μαραθώνος: Διακοπή κυκλοφορίας μεταξύ Παλλήνης και Ανθούσας!

Από πότε θα ξεκινήσει;

21 Μαρτίου 2019 14:35
Λεωφόρος Μαραθώνος: Διακοπή κυκλοφορίας μεταξύ Παλλήνης και Ανθούσας!

Η διακοπή της κυκλοφορίας ξεκινά από την Τρίτη προκειμένου να γίνουν εργασίες συντήρησης στο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου. Επίσης αυξάνοναται τα μέτρα κυκλοφορίας για την 25η Μαρτίου.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την ερχόμενη Τρίτη, 26 Μαρτίου, και για οκτώ ημέρες, στη Λεωφόρο Μαραθώνος, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης δικτύου διανομής φυσικού αερίου.

Η κυκλοφορία θα διακοπεί προσωρινά στη Λ. Μαραθώνος από το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Σπάτων έως τη συμβολή της με την οδό Καζαντζάκη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ραφήνα, περιοχής Δήμου Παλλήνης-Γέρακα-Ανθούσας, κατά το χρονικό διάστημα από 26-03-2019 έως 02-04-2019, καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Κατά τη διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: Λ. Μαραθώνος - δεξιά Λ. Σπάτων - αριστερά Ν. Καζαντζάκη - δεξιά Λ. Μαραθώνος.

H τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν τη σήμανση της παράκαμψης.

Προσοχή: Κλείνει κεντρικός δρόμος της Αθήνας! Σταδιακά από σήμερα


Κλείνει σταδιακά από σήμερα η Χαμοστέρνας λόγω εργασιών αντιπλημμυρικής προστασίας που θα πραγματοποιηθούν στον κόμβο. Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία. Αναμένεται νέος πανικός μετά τον πρωινό στην Εθνική Οδό!

Για αυτό το λόγο θα σημειωθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Α/Κ Πειραιώς – Χαμοστέρνας, περιοχής Δήμων Αθηναίων και Μοσχάτου/Ταύρου, κατά το χρονικό διάστημα από σήμερα 18, έως 30 Μαρτίου, καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, ως εξής:
Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας στην υπόγεια διάβαση της οδού Χαμοστέρνας, στο τμήμα της από την οδό Πανδώρου έως την πάροδο Κων/πόλεως, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται άνωθεν του Α/Κ Πειραιώς – Χαμοστέρνας.

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας στην υπόγεια διάβαση της οδού Π. Τσαλδάρη, στο τμήμα της 200,00μ. πριν την υπόγεια διάβαση έως και την οδό Κορυζή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Καλλιθέα.
Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται άνωθεν του Α/Κ Πειραιώς – Χαμοστέρνας.

Διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Χαμοστέρνας, στο τμήμα της από την οδό Ορέστου έως την οδό Αλκμήνης, εναλλάξ στην αριστερή και στη δεξιά λωρίδα, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιώς.
Από την τροχαία παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Επίσης και τα έργα που γίνονται στον Κηφισό προκαλούν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και ταλαιπωρούν καθημερινά τους οδηγούς.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share