Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μία μητέρα ψάχνει απεγνωσμένα το παιδί της: Ψάχνω τον γιο μου, γεννήθηκε 16/3/1996 στο Μαιευτήριο Μητέρα!

Κοινοποιήστε παρακαλώ!

20 Ιανουαρίου 2019 13:46
Μία μητέρα ψάχνει απεγνωσμένα το παιδί της: Ψάχνω τον γιο μου, γεννήθηκε 16/3/1996 στο Μαιευτήριο Μητέρα!

«Γεννήθηκε 16/3/1996 στο μαιευτήριο Μητέρα με γυναικολόγο τον κ.Πολέμη μετά απο 36 ώρες μου ανακοίνωσαν ότι πέθανε και τον αεροβαφτισαν Σταύρο .

Ακόμη μου έδωσαν τις εξετάσεις του μωρού με ημερομηνία 18/2/1996 .ενα μήνα πριν γεννηθεί το μωρό!τραγικο!!! Οι φωτογραφίες είναι του γιου μου και της κόρης μου αν κάποιος βλέπει κάποια ομοιότητα να επικοινωνήσει μαζι μου»

Μία μητέρα ψάχνει απεγνωσμένα το παιδί της

«Σήμερα, αν ζει, είναι 22 χρονών και έχω σοβαρές υποψίες ότι βρίσκεται στην Κύπρο».

Θα μπορούσε να ήταν σενάριο για ταινία ή τηλεοπτική σειρά, ίσως και να γίνει στο μέλλον. Ωστόσο η κλισέ φράση «η τηλεόραση αντιγράφει τη ζωή» στη συγκεκριμένη περίπτωση βρίσκει απόλυτη εφαρμογή αφού η ιστορία της Νίκης Μεσσάρη αναμφίβολα περιλαμβάνει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεται για να γραφτεί ένα πετυχημένο σενάριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μην κοιτάξεις πίσω απ’ την κουρτίνα, είμαστε νεκροί" - Το μήνυμα στην καμαριέρα και η τρομακτική αποκάλυψη

Με ανάρτησή της στο Facebook πριν μερικές εβδομάδες, δημοσιοποίησε τη δική της τραυματική ιστορία, σχετικά με το παιδί της, το οποίο γέννησε στις 16 Μαρτίου 1996 στο Μαιευτήριο «Μητέρα» στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει, 36 ώρες μετά τη γέννηση του παιδιού της, ο γυναικολόγος τής ανακοίνωσε ότι το μικρό αγοράκι της πέθανε και ότι λίγο πριν πεθάνει του έδωσαν το όνομα Σταύρος, με αεροβάφτισμα όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός στα διόδια Αφιδνών: Ατύχημα για πούλμαν από τις Σέρρες που πήγαινε στο συλλαλητήριο!

Παράλληλα, λέει, της έδωσαν από το μαιευτήριο εξετάσεις του μωρού με περασμένη ημερομηνία, ένα μήνα πριν καν γεννηθεί, για να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενά τους.

Η κυρία Μεσσάρη μιλώντας στη CITY, ανέφερε πως ο λόγος που πιστεύει ότι το αγόρι της εξακολουθεί να είναι ζωντανό είναι γιατί δεν έχει στα χέρια της πιστοποιητικό θανάτου, το σώμα του δεν έχει θαφτεί πουθενά και επίσης δεν είναι καταγεγραμμένο στο ληξιαρχείο στα πεθαμένα παιδιά. «Έχω λόγους να πιστεύω ότι ο γιός μου ακόμη ζει και ότι πολύ πιθανόν να βρίσκεται στην Κύπρο. Σήμερα θα είναι 22 ετών κι εγώ δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ».

Μαζί με την ανάρτησή της, η κυρία Μεσσάρη δημοσιεύει και δύο φωτογραφίες των παιδιών της, του γιου και της κόρης της σε νεαρότερη ηλικία ευελπιστώντας ότι πιθανή ομοιότητα με το χαμένο της παιδί μπορεί να βοηθήσει στην ανεύρεσή του.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share