Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Μην κοιτάξεις πίσω απ’ την κουρτίνα, είμαστε νεκροί" - Το μήνυμα στην καμαριέρα και η τρομακτική αποκάλυψη

Αίσθηση έχει προκαλέσει η μυστηριώδης αυτοκτονία!

20 Ιανουαρίου 2019 12:58

Αίσθηση έχει προκαλέσει στη Νέα Υόρκη η μυστηριώδης αυτοκτονία ενός ζευγαριού σε ξενοδοχείο της πόλης.

Το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο ξενοδοχείο Hell’s Kitchen και το μυστήριο μεγαλώνει καθώς υπήρχε σημείωμα και μετρητά για την καμαριέρα. «Μην κοιτάξεις πίσω από την κουρτίνα. Είμαστε νεκροί. Αυτό είναι για σας», έγραφε το σημείωμα που είχε αφεθεί μπροστά στην πόρτα.

Η καμαριέρα αγνόησε το μήνυμα και ανακάλυψε τα δύο πτώματα στο δωμάτιο την Πέμπτη. Και οι δύο είχαν από μια πλαστική σακούλα τυλιγμένη στα κεφάλια τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός στα διόδια Αφιδνών: Ατύχημα για πούλμαν από τις Σέρρες που πήγαινε στο συλλαλητήριο!

Στο στόμιο ήταν τοποθετημένοι δύο πλαστικοί σωλήνες συνδεδεμένοι με δοχεία οξειδίου του αζώτου, σύμφωνα με πηγές. Κάτω από το κρεβάτι του ξενοδοχείου βρέθηκε το αμφιλεγόμενο βιβλίο «Αυτοκτονία και απόπειρα αυτοκτονίας: μέθοδοι και συνέπειες» του Geo Stone.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός "βόμβα" στην ελληνική showbiz!
Ένα σημείωμα αυτοκτονίας που υπέγραφαν και οι δύο εξήγησε ότι είχαν την πρόθεση να αυτοκτονήσουν, είπαν οι πηγές της αστυνομίας.

Δύο μεγάλοι φάκελοι στο δωμάτιο περιείχαν τις διαθήκες τους, αλλά τα ονόματα των νεκρών δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, όπως ούτε και άλλες λεπτομέρειες για την ηλικία και την καταγωγή.

Ένας ερευνητής της αστυνομίας εκτιμά ότι το περιστατικό ήταν μια στρατηγικά σχεδιασμένη αυτοκτονία, αλλά η έρευνα θα συνεχιστεί.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share