Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Είδηση βόμβα: Η κυβέρνηση σας αρπάζει από τους λογαριασμούς σας 200 ευρώ τον μήνα!

Σας αφορά!

14 Μαΐου 2018 07:59
Είδηση βόμβα: Η κυβέρνηση σας αρπάζει από τους λογαριασμούς σας 200 ευρώ τον μήνα!

Στην παραδοχή ότι οι συντάξεις θα περικοπούν από την 1η Ιανουαρίου του 2019, καθώς θα εφαρμοστεί ο ψηφισμένος νόμος με την πληρωμή του Δεκεμβρίου, προχώρησε ο υφυπουργός Κοινωνικής Απασχόλησης Τάσος Πετρόπουλος, σε δηλώσεις του την Κυριακή στον ΣΚΑΪ.

«Οι περικοπές θα αφορούν και συντάξεις κάτω από τα 1.000 ευρώ», σημείωσε ο κ. Πετρόπουλος και έσπευσε να σημειώσει ότι τον Οκτώβριο θα δουν πόσο θα μειωθούν και ότι θα τις βελτιώσουν. «Έχουμε μπροστά μας 7 μήνες για τις συντάξεις» είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Πετρόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Σουνίου!

Όπως είπε ο αρμόδιος υφυπουργός, οι μειώσεις θα κυμανθούν από 5 έως και 200 ευρώ ανά σύνταξη. Σύμφωνα με τον υφυπουργό, «η μείωση 18% στις συντάξεις εμπεριέχει και τα επιδόματα, δεν υπάρχει πρόσθετη περικοπή επιδομάτων, οι μειώσεις στις συντάξεις δεν θα υπερβαίνουν το 18%».

«Το 18% δεν αφορά όλους τους συνταξιούχους, αφορά ένα 25% με 30%… Τον Οκτώβρη θα δούμε τις ακριβείς περικοπές στις συντάξεις», σημείωσε.

Ο Τάσος Πετρόπουλος δεσμεύτηκε ακόμα ότι έως τον Αύγουστο θα καταβληθούν όλες οι εκκρεμείς κύριες συντάξεις, εκτός από ορισμένες περιπτώσεις.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share