Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

Club 22: Πάνος Κιάμος και Νίκος Κουρκούλης... διατηρούν τα σκήπτρα της διασκέδασης στην πόλη!

16 Νοεμβρίου 2016
Club 22: Πάνος Κιάμος και Νίκος Κουρκούλης... διατηρούν τα σκήπτρα της διασκέδασης στην πόλη!

Σχεδόν έναν μήνα εμφανίσεων πλησιάζουν σε λίγες μέρες Πάνος Κιάμος και Νίκος Κουρκούλης και εξακολουθούν να διατηρούν τα σκήπτρα της διασκέδασης στην πόλη, χαρίζοντάς μας κάθε φορά το πιο διασκεδαστικό και απογειωτικό πρόγραμμα, από την πίστα του Club 22.

Για πέμπτη συνεχή σεζόν ο πρώτος επέστρεψε στο αγαπημένο του στέκι και υποδέχθηκε για πρώτη φορά τον δεύτερο, δημιουργώντας ένα από τα πιο hot δίδυμα στη διασκέδαση. Κιάμος - Κουρκούλης είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς διασκέδασης και το μόνο βέβαιο είναι πως θα παραμείνει στις πρώτες θέσεις για ολόκληρη την υπόλοιπη σεζόν στην πόλη. Το Club 22 έκανε για ακόμα μια φορά την επιλογή που έβγαλε τους ιθύνοντες ασπροπρόσωπους.

Και οι δύο πρωταγωνιστές του σχήματος είναι από τους μεγαλύτερους διασκεδαστές του σήμερα, έχοντας στις αποσκευές τους αμέτρητες επιτυχίες που ανεβάζουν τη διάθεση στα ύψη. Και φυσικά, η συνάντηση των δύο αυτών ρεπερτορίων δεν θα μπορούσε να μην κερδίσει για τα καλά τις εντυπώσεις στην αθηναϊκή διασκέδαση. Ο Πάνος Κιάμος αποτελεί σταθερή αξία διασκέδασης στην πίστα του Club 22, ενώ από την άλλη, ο Νίκος Κουρκούλης είχε λείψει από τη διασκέδαση της Αθήνας το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα η επιστροφή του να είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ευχάριστα νέα για τους λάτρεις της αθηναϊκής διασκέδασης, γεγονότα.

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους και απογειώνουν για τα καλά τη διασκέδαση στην πόλη. Δύο πολύ αγαπημένες φωνές, δύο τεράστια ρεπερτόρια που έρχονται για να ενωθούν και να μας χαρίσουν ατελείωτες στιγμές μουσικών εμπειριών. Αυτό έχει δείξει τουλάχιστον η μέχρι τώρα πορεία τους. Κάθε εβδομάδα, το απόλυτο δίδυμο της αθηναϊκής διασκέδασης ανεβάζει τη θερμοκρασία της διασκέδασης στα ύψη και μας χαρίζει

στιγμές κεφιού όσο ελάχιστα σχήματα μπορούν να καταφέρουν στην πόλη. Ένας δυνατός χειμώνας μας περιμένει από την πίστα του Club 22 και φέτος, συνεχίζοντας την πέμοτη χρονιά πορείας του ως live stage με τον καλύτερο τρόπο!

Θέλετε να μαθαίνετε τα πάντα για την Αθήνα; Τότε κάντε like στην νέα μας σελίδα στο Facebook αποκλειστικά για θέματα πόλης, City Guide by AthensMagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο πρώτος μετεωρολογικός σταθμός του κόσμου άνοιξε και πάλι τις πύλες του: Ο Πύργος των Αέρηδων στην Πλάκα είναι ξανά εδώ!

Γνωρίστε την πόλη εντελώς δωρεάν: Όλες οι ξεναγήσεις για τον Νοέμβριο του 2016 στην Αθήνα!

Ο Σνόουντεν, ο νέος... Χάρι Πότερ και μερικά αριστουργήματα: Οι ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο!

Borsalino: Όλοι θα... βγάλουν το καπέλο στο νέο bar της Κολοκοτρώνη!

 

Ροή ειδήσεων

Share