Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το νέο All day Restaurant Bar του Παλαιού Φαλήρου, που προσφέρει μοναδική γαστρονομική εμπειρία

Η νέα άφιξη που αναβαθμίζει τα Νότια Προάστια!

20 Ιανουαρίου 2024 08:30
Το νέο All day Restaurant Bar του Παλαιού Φαλήρου, που προσφέρει μοναδική γαστρονομική εμπειρία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα ολοκαίνουργιο μαγαζί ήρθε στο Παλαιό Φάληρο, για να προστεθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, στα talk of the town και να αποτελέσει σημείο αναφοράς, για όλους όσους αγαπούν το καλό και νόστιμο φαγητό.

Ο λόγος για το Upon, το ολοκαίνουργιο all day μπιστρό, πίσω από το οποίο κρύβεται ο μεγάλος νικητής του S.Pellegrino Young Chef Academy Regional Competition (South-East Europe & Mediterranean), που διεξήχθη στο Ζάγκρεμπ, ο 27χρονος σεφ και restaurateur, Γρηγόρης Κίκης.

Ο νικητής του διαγωνισμού, που αναδεικνύει τα νέα μαγειρικά ταλέντα διεθνώς, δημιούργησε παρέα με κάποιους αγαπημένους του παιδικούς φίλους, ένα πολύ δυνατό All day Restaurant Bar, με comfort menu, φρέσκες πρώτες ύλες και με τη λογική του less waste, την οποία έχουμε δει τώρα τελευταία να κάνει την εμφάνιση της και στη χώρα μας.

Με την ευκαιρία ανακαλύψτε 4 μαγαζιά της Αθήνας που είναι γεμάτα με φυτά και μοιάζουν με μικρές ζούγκλες.

All day Restaurant Bar

Τα πιάτα που θα βρεις στο μενού, είναι fusion, αλλά έχουν επιρροές από όλο τον κόσμο και φυσικά τις προσωπικές πινελιές του σεφ. Βurger, αρωματικά κανελόνια και νόστιμα brunch, είναι μερικά μόνο από τα όσα θα βρεις στον κατάλογο.

All day Restaurant Bar του Παλαιού Φαλήρου

Παράλληλα, την εμπειρία στο Upon, έρχεται να ολοκληρώσει το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από την μπάρα, ο Bar Manager, Γιάννης Νάτσης, ο οποίος έχει στο δυναμικό του δύο βραβεία, για τα καλύτερα cocktails, δεύτερη θέση στο «World Cocktail Championship 2015» και πρώτη θέση στο «Place at Hellenic Cocktail Championship 2015».

All day Restaurant Bar

Εκτός από το καλό φαγητό και ποτό, που θα βρεις στο Upon, τα οποία αποτελούν από μόνα τους μια μοναδική εμπειρία, αξίζει να αναφερθούμε και στον χώρο. Industrial αισθητική, με μεγάλα ξύλινα τραπέζια και μαρμάρινα στοιχεία καθώς και μία εντυπωσιακή μίνιμαλ μπάρα, συνθέτουν ένα φανταστικό τοπίο, το οποίο θα σε κάνει να θέλεις να το επισκεφτείς ξανά και ξανά.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share