Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023

Παγκόσμια Ημέρα Ζώων: Ένα πρωτότυπο πάρκο για σκύλους στην Αθήνα για να διασκεδάσουν οι τετράποδοι φίλοι μας

Αξέχαστες στιγμές για τους τετράποδους φίλους μας!

4 Οκτωβρίου 2022 10:28
Παγκόσμια Ημέρα Ζώων: Ένα πρωτότυπο πάρκο για σκύλους στην Αθήνα για να διασκεδάσουν οι τετράποδοι φίλοι μας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα σκυλάκια μας, τα αγαπημένα μας τετράποδα φιλαράκια, αξίζουν να διασκεδάζουν και να περνάνε όμορφες και δημιουργικές στιγμές.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε 4 μαγαζιά στην Αθήνα που είναι pet friendly και μπορείς να πας με το κατοικίδιο σου.

Το Athensmagazine.gr, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, εντόπισε το Puppies Park, έναν πρότυπο χώρο παιχνιδιού, κοινωνικοποίησης, εκγύμνασης, κολύμβησης και εκπαίδευσης για τα σκυλιά μας, στο Μαρούσι, Αττικής.

Ο πρωτοποριακός αυτός χώρος, δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των αγαπημένων τετράποδων φίλων μας και των ιδιοκτητών τους. Στο ειδικά διαμορφωμένο πάρκο, κουτάβια και ενήλικα σκυλιά, μπορούν να παίξουν με ασφάλεια, να κολυμπήσουν να κάνουν νέους φίλους και να γυμναστούν υπό την επίβλεψη του έμπειρου προσωπικού.

Το Puppies Park, άνοιξε τις πόρτες του το 2004 και από τότε έχει φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του εκατοντάδες σκυλάκια, ικανοποιώντας την ανάγκη τους για ατελείωτο παιχνίδι.

Παράλληλα, ο διοκτήτης μπορεί να απολαύσει τον καφέ του και να αναζητήσει λύσεις σε απορίες ή σε πιθανά προβλήματα της καθημερινότητας με τον σκύλο.

Το Puppies Park, ένα πρότυπο κέντρο για τον σκύλο που παρέχει υπηρεσίες βασικής εκπαίδευσης, εκπαίδευση προστασίας, υπηρεσίες dog sitting και dog walking, υπηρεσία μεταφοράς του σκύλου σας από και προς το Πάρκο, αλλά και συμβουλευτικές υπηρεσίες για υιοθεσία σκύλων ή για την επιλογή της κατάλληλης φυλής και εκτροφείου.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share