Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022

Φεστιβάλ Γλυφάδας 2022: Αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων

Επιστρέφει δυναμικά!

4 Ιουλίου 2022 12:02
Φεστιβάλ Γλυφάδας 2022: Αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το καλοκαιρινό Φεστιβάλ Γλυφάδας επιστρέφει για ακόμα μία χρονιά, με πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων όπως κινηματογραφικές προβολές, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και προγράμματα για παιδιά, με ελεύθερη είσοδο.

Από τις 7 Ιουλίου έως και τις 14 Σεπτεμβρίου η Γ’ Μαρίνα Γλυφάδας θα γίνει ένας πολιτιστικός προορισμός.

Φεστιβάλ Γλυφάδας 2022: Αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων

Η έναρξη

Με το συρτάκι του Αλέξη Ζορμπά που χορεύει όλος ο πλανήτης ανοίγει την ερχόμενη Τρίτη 7 Ιουλίου η αυλαία του Φεστιβάλ, ως φόρος τιμής στον τεράστιο Έλληνα Μίκη Θεοδωράκη.

«Η αλήθεια είναι πως μας είχε λείψει πολύ. Το Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας είναι και πάλι εδώ και περιμένει μικρούς και μεγάλους για τρεις μήνες πολιτισμού, ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Μπείτε στο www.glyfada.gr/festival και δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα», επισημαίνει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει: «Μετά τη νοσταλγική προσέγγιση του Drive-In Festival των προηγούμενων δύο ετών, λόγω των συνθηκών με την πανδημία, επανερχόμαστε: Στο ανοιχτό μας θέατρο στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας και σε παιδικές χαρές της πόλης μας (για κάποιες από τις παιδικές εκδηλώσεις), στο Φεστιβάλ που αγαπήθηκε και αγκαλιάστηκε από τους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης μας ! Το πρώτο μέρος του Φεστιβάλ μας ξεκινά στις 5 Ιουλίου - το δεύτερο μέρος έρχεται το Σεπτέμβριο: Αρχίζει επομένως ένα «γεμάτο» τρίμηνο μεγάλων συναυλιών, μοναδικών κινηματογραφικών προβολών και σπουδαίων θεατρικών παραστάσεων. Η ώρα έναρξης όλων των εκδηλώσεων είναι στις 8:30 μ.μ. (στις 8:00 μ.μ. για τις παιδικές παραστάσεις) και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Αντί εισιτηρίου, ο Δήμος μας συγκεντρώνει για μια ακόμα χρονιά τρόφιμα και φάρμακα για τη στήριξη των δικαιούχων των κοινωνικών δομών της πόλης μας. Καλό μήνα και καλό πολιτιστικό καλοκαίρι» !

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται με τη στήριξη του πολιτιστικού φορέα Κ.Α.Π.ΠΑ. Δήμου Γλυφάδας και της Προέδρου του Μαίρης Παπάζογλου, η οποία τονίζει:

«Είναι για εμάς χαρά και τιμή να μπορούμε να υποστηρίξουμε αυτό το σπουδαίο πρόγραμμα εκδηλώσεων, να προσφέρουμε στους κατοίκους της πόλης μας αλλά και σε όσους επισκέπτες το επιθυμούν δωρεάν ποιοτικές βραδιές, που θα αποτελέσουν ανάσα για όλους μας και θα μας γεμίσουν ενέργεια και δύναμη».

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share