Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα καλύτερα μαγαζιά για φαγητό στην Κηφισιά

Για καλοφαγάδες!

30 Ιουνίου 2023 08:14
Τα καλύτερα μαγαζιά για φαγητό στην Κηφισιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν αγαπάτε το καλό φαγητό και θεωρείται τους εαυτούς σας γνήσιους καλοφαγάδες, τότε πρέπει να επισκεφτείτε οπωσδήποτε την Κηφισιά. Εστιατόρια με καλό φαγητό, προσεγμένα μενού και μαγευτική ατμόσφαιρα... θα τα βρεις όλα στην Κηφισιά.

Το Athensmagazine.gr εντόπισε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια στην Κηφισιά, για να απολαύσετε καλό φαγητό σε έναν υπέροχο χώρο.

Με την ευκαιρία ανακαλύψτε τα καλύτερα στέκια για να βγείτε στην Κηφισιά.

Dos Hermanos

Κυριαζή 24

Τηλέφωνο: 21 0808 7906

Στην Κηφισιά βρίσκεται ένα από τα πιο παλιά και ιστορικά Μεξικάνικα της Αθήνας. Ο λόγος για το Dos Hermanos. Αυθεντικά μεξικάνικα πιάτα, μουσική Latin και ατμόσφαιρα που σε ταξιδεύει Μεξικό.

Το μαγαζί αποτελείται από 3 χώρους, τον κάτω όροφο, τον πάνω όροφο και μία μυστική αυλή, με λίγα τραπέζια... το σημείο που πρέπει να κάτσεις έστω και μία φορά.

Θυμήσου να κάνεις κράτηση, ειδικά για Σαββατοκύριακο.

Ελαίας Γη

Ολυμπιονικών 4 & Δεξαμενής

Τηλέφωνο: 21 0620 6433

Η Ελληνική γη και τα προϊόντα της εµπνέουν και σµιλεύουν τη φιλοσοφία του μαγαζιού. Στη διάθεσή σας έχετε να απολαύσετε 2 επιλεγμένα μενού µε conecept γευσιγνωσίας, αλλά και επιλογές από τον κατάλογο, µε αγνά εποχιακά υλικά ζωντανεύοντας μνήμες – εικόνες και στιγμές από το Ελληνικό τραπέζι, µε θέα όλη την Αθήνα.

Τα καλύτερα μαγαζιά για φαγητό στην Κηφισιά

Artisanal

Ζηρίνη 2, Κηφισιά

Τηλέφωνο: 21 0808 6111

Ένας καταπράσινος κήπος 300 τ.μ. στην Κηφισιά σας περιμένει για να απολαύσετε μεσογειακή κουζίνα με αναφορές στην μοντέρνα ελληνική κουζίνα. Ειδυλλιακός χώρος, ατμόσφαιρα που σε ηρεμεί και φαγητό που σε ταξιδεύει.

ZAMBRI

Αγίου Δημητρίου 9, Κηφισιά

Τηλέφωνο: 21 0623 0063

Στεγασμένο σε ένα επιβλητικό νεοκλασικό στην καρδιά της Κηφισιάς, το Zambri, είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της μέρας. Το περιβάλλον και η αισθητική του μαγαζιού είναι μοναδικά. Φοίνικες και καταπράσινα φυτά κοσμούν τον χώρο... που θυμίζει εξωτικό τοπίο.

Ortigia Resto

Εχίνου 1 &, Ελαιών, Κηφισιά

Τηλέφωνο: 21 0620 5015

Ortigia ή Ορτυγία στα ελληνικά, είναι ένα πανέμορφο μικρό νησί απέναντι από τις Συρακούσες. Στην αρχαιότητα ήταν το κέντρο των Συρακουσών στην αρχαιότητα, τότε που η νοτιοανατολική αυτή πόλη της Σικελίας αποτελούσε ελληνική αποικία.

Το όνομα αυτό ταιριάζει απόλυτο στο ιταλικό εστιατόριο Ortigia Resto.

Ο βραβευμένος Ιταλός σεφ , Pino Saccheri, με καταγωγή από τη Σικελία, φέρνει στην Κηφισιά τις γνήσιες ιταλικές γεύσεις αλλά και τις συνταγές της μαμάς του Σικελίας και συνεχίζει τις δημιουργίες του όπως κάνει με μεγάλη επιτυχία στο εστιατόριο Il Trovatore του Ομίλου Βουλγαράκη στο Παλαιό Φάληρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ortigia (@ortigiaresto)

Wood Restaurant

Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Κηφισιά

Τηλέφωνο: 21 0807 4416

Στο Wood θα βρεις ποιοτικό κρέας και προσεγμένα πιάτα... τα οποία θα απολαύσεις σε έναν χώρο με αισθητική.

Μια robata από το Λονδίνο, μια παραδοσιακή σούβλα από την Θεσσαλία, γάστρες που θάβονται σε κάρβουνα, ξυλόφουρνος είναι μερικά από τα μέσα που χρησιμοποιούνται για ετοιμαστεί το φαγητό σας.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share