Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

4 παραλίες στην Αθήνα για να κάνεις θαλάσσια σπορ

Για ένα απολαυστικό καλοκαίρι!

8 Αυγούστου 2023 06:01
4 παραλίες στην Αθήνα για να κάνεις θαλάσσια σπορ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τώρα που τα μπάνια στην θάλασσα έχουν ξεκινήσει, αναζητούμε ιδανικές παραλίες για να απολαύσουμε τις ζεστές μέρες στην παραλία, να δροσιστούμε και να χαλαρώσουμε.

Ωστόσο, δεν έχουν όλοι τις ίδιες προτιμήσεις... κάποιοι προτιμούν άραγμα σε ένα ωραίο beach bar, κάποιοι άλλοι παραλίες με καταπράσινα νερά, ενώ κάποιοι άλλοι είναι τόσο δραστήριοι που ακόμα και στην παραλία απολαμβάνουν να κάνουν θαλάσσια σπορ.

Το Athensmagazine.gr έκανε την έρευνα του και συγκέντρωσε 4 παραλίες στην Αθήνα για να κάνεις θαλάσσια σπορ.

Apollon Watersports

Ηλίου, Αγίου Νικολάου και Βουλιαγμένη 166 71

Μόλις 15 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Αθήνας, υπάρχει το Apollon Watersports, όπου μπορείς να απολαύσεις θαλάσσια σπορ.

Στην παραλία Μικρό Καβούρι της Βουλιαγμένης, μπροστά από το ξενοδοχείο Apollo Divani κάνετε θαλάσσια σπορ, όπως σκι, wakeboard, puddle, καγιάκ κ.α., αλλά και fun sports όπως μπανάνα, rings, jet ski.

Athens Watersports Club

25ης Μαρτίου 80 Περιοχή Αγίου Νικολάου

Η Αναγνωρισμένη Ιδιωτική Σχολή Θαλάσσιων Αθλημάτων Athens Waters Sports, δημιουργήθηκε για να καλύψει το κενό που υπήρχε στη σωστή εκπαίδευση των θαλασσίων αθλημάτων όπως ιστιοσανίδα (windsurf), καγιάκ και surfski, kiteboard, όρθια σανιδοκωπηλασία(SUP), Wing-Surf και Wing-Foil.

Τα κατάλληλα προγράμματα μαθημάτων, οι έμπειροι εκπαιδευτές και ο σύγχρονος εξοπλισμός, κάνουν την διαφορά, στη άρτια εκπαίδευση.

Shark Water Sports Varkiza

Ακτή, Βάρη 166 72

Στην παραλία Varkiza Resort, κατά κόσμον γνωστή «Yabanaki», το Shark Water Sports προσφέρει πληθώρα επιλογών για ατελείωτες ώρες.

Water Ski, Wakeboard, Wakesurf, Windsurf, Barefoot, SUP, ενοικίαση κανό αλλά και tubing και water sofa είναι τα θαλάσσια σπορ που μπορείτε να απολαύσετε.

Tony Frey Wind Surfing Club

Λεωφόρος Αρτέμιδος 112, Αρτέμιδα

Η Tony Frey, που ασχολείται από το 1991, σε ηλικία μόλις 15 ετών, με το windsurfing και η ομάδα της παραδίδουν μαθήματα σε όλες τις ηλικίες.

Στη σχολή που λειτουργεί εδώ θα ανακαλύψετε τα μυστικά του windsurfing σε ωριαία μαθήματα (35€/ άτομο) ή σε πακέτα των 10 μαθημάτων για μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία (270€/ άτομο, μέχρι 3 μαθητές). Νοικιάζουν και εξοπλισμό για SUP, στα 10€ η ώρα.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share