Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

4 εστιατόρια στην Αθήνα που γιορτάζουν τον Άγιο Βαλεντίνο με ειδικό μενού

Θα ταξιδέψετε....

14 Φεβρουαρίου 2022 11:36
4 εστιατόρια στην Αθήνα που γιορτάζουν τον Άγιο Βαλεντίνο με ειδικό μενού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πιο ερωτική μέρα του χρόνου είναι σήμερα και ετοιμάσου να περάσεις ένα αξέχαστο βράδυ σε ένα από τα πιο ρομαντικά εστιατόρια της Αθήνας, ιδανικά για τον Άγιο Βαλεντίνο. Απόλαυσε με το ταίρι σου μία ωραία βραδιά, με νόστιμο φαγητό και ρομαντική ατμόσφαιρα. Παράλληλα, ανακάλυψε τα πιο ρομαντικά εστιατόρια της Αθήνας.

Pasaji, Στοά Σπηρομήλιου, Σύνταγμα

Του Αγίου Βαλεντίνου στο αγαπημένο Pasaji, που βρίσκεται μέσα στην πολυπερπατημένη Στοά Σπηροημήλιου, μπορείς να απολαύσεις δείπνο με κεριά και μουσικές από βιολί!

Ένα live set που θα σε κάνει να νιώσεις ότι είσαι σε ένα ρομαντικό μέρος του Παρισιού και απολαμβάνεις εκπληκτικές fusion γεύσεις και αριστοτεχνικό sushi! Ένα "πέρασμα" γεμάτο γεύσεις, μυρωδιές, αρώματα και ρομαντική ατμοσφαίρα!

Dos Hermanos, Κυριαζή 24, Κηφισιά

Στις 14 Φεβρουαρίου το Dos Hermanos γιορτάζει την γιορτή των ερωτευμένων με τον πιο ρομαντικό στολισμό και το πιο νόστιμο γεύμα.

Άγιος Βαλεντίνος στο εξωτικό Μεξικό με το άλλο σου μισό, νόστιμα πιάτα και μαργαρίτες κοκτέιλ είναι το concept της βραδιάς και σίγουρα θα σε ταξιδέψει.

St. George Lycabettus, Κλεομένους 2, Αθήνα

Το εστιατόριο του St. George Lycabettus είναι ιδανικό για τα άκρως ρομαντικά ζευγάρια καθώς θα συναντήσεις μία κατάσταση βγαλμένη από παραμύθι. Έχει ίσως την καλύτερη θέα στην Ακρόπολη, έχει ένα εστιατόριο που αγαπάει την ποιότητα και τον ρομαντισμό και έχει και ειδικό μενού για τη συγκεκριμένη μέρα.

Κάνε μια κράτηση, διάλεξε ένα πιο formal outfit και πήγαινε να γιορτάσεις τον έρωτα σε ένα τραπέζι που σίγουρα θα έχει υπέροχες γαστρονομικές επιλογές και τριαντάφυλλα!

Lolobrigida, Ακτή Κουμουνδούρου 62, Πειραιάς

Ένα αυθεντικό ιταλικό gastrobar, με διακόσμηση που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό, θα σε ταξιδέψει γαστρονομικά στην Ιταλία με ένα εντελώς διαφορετικό και πρωτότυπο τρόπο.

Για τις 14 Φεβρουαρίου, εδώ θα βρεις ένα ειδικό μενού με 25€ το άτομο. Απόλυτα γιορτινό με σούπα γλυκοπατάτας, αγριόχοιρο και red velvet cheesecake είναι μια άριστη επιλογή για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share