Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Χριστούγεννα στο Πεδίον του Άρεως, με εντυπωσιακή αγορά

Από 16/12/2021 έως και 9/1/2022 κάθε μέρα

14 Δεκεμβρίου 2021 14:03
Χριστούγεννα στο Πεδίον του Άρεως, με εντυπωσιακή αγορά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτά τα Χριστούγεννα η καρδιά των Χριστουγέννων χτυπά στο κέντρο της Αθήνας, στο Πεδίον του Άρεως, όπου σας περιμένει η μεγαλύτερη αγορά της Ευρώπης για να διαλέξετε τα δώρα σας και να διασκεδάσετε μαζί με τα παιδιά
σας. Από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 22.00 καθημερινά και τις αργίες, τα υπαίθρια περίπτερα σας προσφέρουν χριστουγεννιάτικα στολίδια, στέκι βιβλίου, χειροποίητα κοσμήματα, είδη δώρων, υαλικά, αρώματα, ρούχα για
όλη την οικογένεια, παπούτσια, φόρμες και φούτερ, λευκά είδη και κουρτίνες, μικροεργαλεία, είδη τηλεφωνίας αλλά και τρόφιμα όπως όσπρια από ελληνικούς παραγωγούς, χαλβά Φαρσάλων και ζαχαρώδη παραδοσιακά γλυκίσματα.

Χριστούγεννα στο Πεδίον του Άρεως

Στο χώρο θα υπάρχει περίπτερο με υπαίθριο φούρνο για να γευτείτε το περίφημο γλυκό “καμινάδα”.Mπορείτε ακόμα να δοκιμάσετε το πρωτότυπο βαφλοσουβλάκι και τα νοστιμότατα churros.

Ένα μεγάλο παγοδρόμιο περιμένει μικρούς και μεγάλους για ατέλειωτες στιγμές διασκέδασης και ειδικά το τρενάκι του Βόρειου Πόλου, το σπιτάκι του Αϊ Βασίλη και οι δεκάδες εκπλήξεις θα φέρουν πλατιά χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών. Παράλληλα, θα πραγματοποιούνται εορταστικές εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια που υπόσχονται αυτά τα Χριστούγεννα να σας μείνουν αξέχαστα!

Σας περιμένουμε στο Πεδίον του Άρεως που φοράει τα καλά του από 16/12/2021 έως και 9/1/2022 κάθε μέρα. Το νο1 χριστουγεννιάτικο bazaar είναι εδώ. Καλές γιορτές σε όλους!

Δωρεάν είσοδος για όλους.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share