Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

3+1: Τα καλύτερα street food στην Αθήνα

Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τα καλύτερα!

9 Οκτωβρίου 2023 07:17
3+1: Τα καλύτερα street food στην Αθήνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Και ποιος δεν λαχταράει κάθε τόσο µια γευστική λιχουδιά στο χέρι... Η Αθήνα και ιδιαίτερα το κέντρο της, αποτελεί τα τελευταία χρόνια έναν άκρως ενδιαφέροντα προορισµό street food απολαύσεων από την πιο απλή εκδοχή µέχρι γεύσεις από ιδιαίτερες κουζίνες και περίτεχνες παρασκευές. Έτσι λοιπόν το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τα 4 καλύτερα street food στο κέντρο της Αθήνας. Παράλληλα δείτε και τα 4+1 ιδανικά μαγαζιά για το τέλειο brunch!

Sando

Ένα pop up delivery only project έφτασε στην καρδιά της πρωτεύουσας προκειμένου να κάνει και τους πιο δύσπιστους ν' αγαπήσουν την ιαπωνική κουζίνα. O σεφ του Poké, Γιάννης Κανδυλίδης μαζί με τον φίλο του Δημήτρη Κανταράκη, σεφ του Στ’ Άστρα, αποφάσισαν να δημιουργήσουν αυτό το μοναδικό pop up delivery only project, το οποίο αν και μετρά μόνο λίγες εβδομάδες ζωής, φαίνεται να έχει αγαπηθεί πολύ.

Info: Πετράκη 7, Αθήνα 105 63

Sando: Street food

Feyrouz

Όσοι αγαπούν τις ανατολίτικες γεύσεις, θα κάνουν στέκι τους το Feyrouz καθώς σερβίρει πληθωρικά, αυθεντικά, χειροποίητα και γευστικότατα λαχµατζούν. Εκτός από τον... πρωταγωνιστή του µενού, θα απολαύσετε και νοστιµότατες σούπες σε χάρτινο κυπελλάκι.

Info: Καρόρη 23 και, Αγάθωνος 1, Αθήνα 105 51

Feyrouz: Street food

Pink Flamingo

Το λιλιπούτειο Pink Flamingo στο κέντρο είναι έµπνευση του γνωστού chef Βασίλη Καλλίδη και εισάγει ένα διαφορετικό στοιχείο στον street food χάρτη της πόλης. Σερβίρει dim sum (κινέζικα dumplings ατµού) σε 3 διαφορετικές εκδοχές αλλά και bao buns, ασιατικά ψωµάκια ατµού µε διαφορετική γέµιση κάθε βδοµάδα.

Info: Σκούφου 2-4, Αθήνα 105 57

Pink Flamingo: Street food

Falafellas

Αν δείτε µια ουρά ανθρώπων να περιµένει στην Αιόλου θα είναι µπροστά από το µικροσκοπικό Falafellas. Φηµίζεται για τα περίφηµα φαλάφελ του, τα οποία ετοιµάζονται µπροστά σας τη στιγµή της παραγγελίας και γεµίζουν µε πολλά και εκλεκτά υλικά της αρεσκείας σας!

Info: Αιόλου 51, Αθήνα 105 51

Falafellas: Street food

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share