Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

3+1: Ανακαλύψτε τις καλύτερες μπυραρίες της Αθήνας

Δροσιστείτε με τις πιο πρωτότυπες γεύσεις!

30 Απριλίου 2022 08:38
3+1: Ανακαλύψτε τις καλύτερες μπυραρίες της Αθήνας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν είστε φαν της μπύρας τότε σίγουρα θα πρέπει να επισκεφτείτε τις παρακάτω μπυραρίες, οι οποίες είναι "σήμα κατατεθέν" για τους λάτρεις του είδους. Έτσι λοιπόν το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει τέσσερις μπυραρίες της Αθήνας που σίγουρα θα γίνουν το επόμενο στέκι σας. Παράλληλα δείτε και τα καλύτερα wine bars της Αθήνας.

Mind the pub

Μια αγγλική παμπ με στιλ ελληνικό που συνδυάζει με τρόπο κομψό τη λονδρέζικη ποπ κουλτούρα και την αθηναϊκή φινέτσα. Ένα στέκι με κάτι παραπάνω από 1 χρόνο λειτουργίας αλλά με αρκετούς και φανατικούς φίλους. Το όνομα, η διακόσμηση και η μουσική σε ταξιδεύουν νοερά στη Βρετανία, στον υπόγειο της αγγλικής πρωτεύουσας.

Info: Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου 13, Ηλιούπολη 163 45

Mind the pub

James Joyce

Το James Joyce αποτελεί τη μοναδική Ιρλανδική παμπ στο κέντρο της Αθήνας –ακόμα και ο ιδιοκτήτης της είναι Ιρλανδός- και το όνομά της σε οδηγεί κατευθείαν προς… τον ομώνυμο συγγραφέα και ποιητή! Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι είναι «διακοσμημένη» με βάση το σκούρο ξύλο, έτσι ώστε να θυμίζει την εικόνα των πασίγνωστων παμπ της χώρας των Κελτών.

Στο James Joyce την διαφορά ασφαλώς την κάνει και η κουζίνα με αγαπημένα -πιάτα των Ιρλανδών να έχουν εδώ την τιμητική τους: Fish and Chips, Steak και Guinness pie, Irish breakfast είναι μόνο μερικά από αυτά που σερβίρονται τόσο με τον παραδοσιακό όσο και με τον σύγχρονο τρόπο.

Info: Άστιγγος 12, Αθήνα 105 55

James Joyce

Green Rose

Η Green Rose λοιπόν είναι η πρώτη pub-restaurant στο κέντρο του Περιστερίου με... Ιρλανδική ταυτότητα, που θα σε παρασύρει στη «μαγεία» της μουσικής, του ζύθου και των γευστικών ποικιλιών με κρεατικά, αλλά όχι μόνο!

Τα μοναστηριακά ξύλινα τραπέζια μαζί με τον χαμηλό φωτισμό και την κλασσική ροκ μουσική σε αφήνει να ταξιδέψεις σε μία άλλη εποχή που μετατρέπει τη Green Rose στο τέλειο στέκι για άφθονη μπίρα, σε συνδυασμό με γευστικά πιάτα σίγουρα θα σε αφήσει ικανοποιημένο!

Info: Αιμιλίου Βεάκη 72, Περιστέρι 121 34

Green Rose

Berlin by 5 drunkmen

Στο Παγκράτι, στον όμορφο πεζόδρομο της Τιμοθέου, γεννήθηκε ένα νέο μοναδικό concept μπυραρίας. Beer- bar περισσότερο, παρά κλασσική ελληνική μπυραρία, το Berlin by 5 drunkmen προσφέρει μια αξιόλογη ποικιλία από μπύρες καθώς και εμπνευσμένα ορεκτικά και finger food.

Το στοιχείο που κάνει το Berlin μοναδικό όμως, είναι ότι κάθε τραπέζι έχει από 2 προσωπικές κάνουλες, όπου ο καθένας μπορεί να σερβιριστεί μόνος του! Πίνεις όσο θες, όποτε θες, αν θες και ταυτόχρονα βλέπεις την κατανάλωση σου στην οθόνη που υπάρχει στο κατάστημα.

Info: Τιμόθεου 8, Αθήνα 116 33

Berlin by 5 drunkmen

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share