Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

10 φωτογραφίες από την επική συναυλία των Cure! (Photos)

Στο Ejekt Festival!

18 Ιουλίου 2019 20:26
10 φωτογραφίες από την επική συναυλία των Cure! (Photos)

Χθες όλη η Αθήνα χόρευε στους ρυθμούς των Cure, καθώς είχε φτάσει η ώρα για την πολυαναμενόμενη εμφάνισή τους στο Ejekt Festival.

Οι βετεράνοι θρύλοι απέδειξαν ότι ακόμα "το χουν" και η Πλατεία Νερού βούλιαξε από τον κόσμο!

Το line up του φεστιβάλ συμπλήρωναν ο Michael Kiwanuka, οι Ride, οι Khruangbin και οι Steams.

Δείτε τις φωτογραφίες από χθες όπως τις μοιράστηκε η σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook.

Και 3η μέρα οι Florence & The Machine στην Αθήνα!

Την 3η της συναυλία επί Αθηναικού εδάφους τον Σεπτέμβριο ανακοίνωσαν οι Florence & The Machineμετά τα 2 sold out στο Ηρώδειο και την αυξημένη ζήτηση του κόσμου!

Θα εμφανιστούν αυτή τη φορά στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου, στις 21 Σεπτεμβρίου. Το Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου έχει χωρητικότητα 6.200 θέσεων, εκ των οποίων οι 5.141 είναι μόνιμες στο άνω τμήμα. Οι υπόλοιπες ανήκουν σε πτυσσόμενες κερκίδες στο κάτω τμήμα.

Μετά την Ολυμπιάδα, το Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου, αποτέλεσε έδρα της ομάδας καλαθοσφαίρισης της ΑΕΚ, προτού αυτή μετακομίσει στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο το 2006. Ο χώρος της εγκατάστασης στη συνέχεια παραχωρήθηκε στις ιδιωτικές εταιρείες Ακροπόλ Χαραγιώνης και Sonae Sierra SGPS S.A, και χρησιμοποιήθηκε ως εμπορικό κέντρο.

H προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στις 9 το πρωί ενώ σύντομα θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τις τιμές και τις θέσεις.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share