Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σας αφορά: Κλειστοί από σήμερα 15 σταθμοί του Μετρό! Δείτε ποιοι είναι

11 Μαρτίου 2018 11:59
Σας αφορά: Κλειστοί από σήμερα 15 σταθμοί του Μετρό! Δείτε ποιοι είναι

Σε 15 ακόμη σταθμούς του μετρό και του ΗΣΑΠ θα κλείσουν σήμερα, Κυριακή 11 Μαρτίου, οι μπάρες, στα πλαίσια της σταδιακής εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Όπως έχει ήδη συμβεί στους σταθμούς των οποίων οι μπάρες έχουν πέσει, έτσι και στους 15 επιπλέον σταθμούς του μετρό που θα κλείσουν, μία τουλάχιστον μπάρα θα μείνει ανοικτή, ώστε να περνούν όσοι δικαιούνται δωρεάν μετακίνησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οικογενειακό έγκλημα στην Κέρκυρα: Οι θλιβερές αποκαλύψεις για την άγνωστη ζωή του θύματος! Δεν φαντάζεστε με τι την δολοφόνησε...

Σήμερα κλείνουν οι εξής σταθμοί:

-Ταύρος και Μαρούσι (ΗΣΑΠ- Γραμμή 1)

-Ανθούπολη, Περιστέρι, Σεπόλια, Ηλιούπολη, Άλιμος, Αργυρούπολη, Ελληνικό (Γραμμή 2)

-Αγ. Μαρίνα, Κεραμεικός, Χολαργός, Νομισματοκοπείο, Αγ. Παρασκευή, Χαλάνδρι (Γραμμή 3)

Οι μπάρες στους σταθμούς Άγιος Αντώνιος και Άγιος Δημήτριος της γραμμής 2 και Αεροδρόμιο, Δουκίσσης Πλακεντίας, Ελαιώνας και Αιγάλεω είναι ήδη κλειστές, ενώ στον σταθμό του Συντάγματος οι μπάρες έκλεισαν την περασμένη Κυριακή και σήμερα θα παραμείνουν κλειστές. Από αύριο, Δευτέρα 12 Μαρτίου, έως και την Τετάρτη 14 Μαρτίου οι μπάρες θα είναι ανοικτές 6:00 -10:00 και 15:00- 19:00, λόγω συμφόρησης που παρατηρήθηκε τις ώρες αιχμής.

Την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινά η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και στις γραμμές του Προαστιακού.

Το εισιτήριο ισχύει για όλα τα Μέσα και οι επιβάτες θα μπορούν να το προμηθευτούν από όλα τα εκδοτήρια της Αττικής και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουνε «φουρτούνες» από την νέα εβδομάδα (12-18/03)!

Στο ίδιο εισιτήριο θα μπορούν να αποθηκευτούν και τα προϊόντα κομίστρου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όπως και του ΟΑΣΑ.

Θα μπορεί να επαναφορτιστεί, εκτός από τα σημεία πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σε αυτά του ΟΑΣΑ και στα αυτόματα εκδοτικά μηχανήματα που βρίσκονται σε σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού.

Το εισιτήριο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς για 90 λεπτά, όπως όλα τα υπόλοιπα προϊόντα κομίστρου του ΟΑΣΑ.

 

Athens Guide

Ροή ειδήσεων

Share