Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Θα σοκαριστείτε με την νέα έκδοση του "Mama"! - Το νέο mix που θα σαρώσει! (Video)

Τυχεροί όσοι το άκουσαν live!

28 Ιουλίου 2019 14:56
Θα σοκαριστείτε με την νέα έκδοση του

Το τραγούδι της χρονιάς που ακούγεται και χορεύεται από όλους μικρούς και μεγάλους "Μama" έρχεται και σε ροκ έκδοση! Τυχεροί ήταν όλοι όσοι άκουσαν το νέο mix του "Μama" με το «Δεν με θέλουν» σε πανηγύρι της Ηλείας!

Ο Άγγελος Σαμαντάς αφού είχε περάσει η ώρα στο Χειμαδιό και κόντευε να ξημερώσει, έδωσε ρεσιτάλ ξεσηκώνοντας τη νεολαία και όχι μόνο. Θα καταφέρει να συναγωνιστεί τον viral καθηγητή;

Τα καλοκαιρινά πανηγύρια στο χωριό είναι οτι καλύτερο μπορεί να ζήσει κανείς, καθώς οι cult στιγμές του, δύσκολα μπορούν να περιγραφούν.

Ευτυχώς (για τέτοιες περιπτώσεις τουλάχιστον) όμως ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας, όπου τίποτα δεν μένει κρυφό και χάρη στο youtube και τα social media, μπορούμε να πάρουμε μία μικρή γεύση.

Ο Άγγελος Σαμαντάς λοιπόν που βρισκόταν επί σκηνής, είπε να πει μερικά κομμάτια για τη νεολαία και έδωσε ένα μικρό ρεσιτάλ.

Αφού λοιπόν είπε την ροκ έκδοση του «Δεν με θέλουν» του FY στη συνέχεια άκουσε κάποιον να του ζητάει το «Mama» και δεν του χάλασε το χατήρι, ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους.

Δείτε το μυθικό video:

Η φοβερή ιστορία πίσω από τη μεγαλύτερη επιτυχία του Αλκίνοου Ιωαννίδη!

Το τραγούδι του Αλκίνοου που λάτρεψε το κοινό, «Όνειρο Ήτανε», συμπεριλαμβάνεται στο δίσκο “Ανεμοδείκτης”(1999) που τον έκανε περισσότερο γνωστό.

Η ιστορία λοιπόν πίσω από το τραγούδι είναι η εξής, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του...

"Ένας φίλος μου υπήρξε ερωτευμένος για μεγάλο διάστημα με μια κοπέλα, την οποία έβλεπε μόνο στον ύπνο του. Στον ξύπνιο δεν την είχε συναντήσει ποτέ. Παρ’ όλα αυτά είχαν μια κανονική ερωτική ιστορία, με τα πάνω και τα κάτω, με τις χαρές και τις λύπες.

Από καιρό σε καιρό έβλεπα το φίλο μου και εκείνος μου έλεγε: “Ξέρεις,την ξαναείδα, μου είπε αυτό, εγώ της είπα το άλλο, συνέβη εκείνο, έγινε τούτο”. Μια μέρα, ένα βράδυ μάλλον ενώ κοιμόταν πάλι, ήρθε ξανά στον ύπνο του η κοπέλα, κλαίγοντας αυτή τη φορά του είπε ότι δεν θα την ξανάβλεπε ποτέ ξανά και πράγματι έκτοτε δεν την ξαναείδε. Και απ’ αυτή την ιστορία έγραψα αυτό το τραγούδι.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Νέο βίντεο κλιπ για το "Space Oddity" του David Bowie!

Σε βινύλιο ακυκλοφόρητος δίσκος των Nirvana!

Διαβάστε περισσότερα θέματα Μουσικής στο Athensmagazine.gr

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share