Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αν η Ιωάννα ήταν η κόρη σου, η αδελφή σου, η μάνα σου θα άφηνες τον κάθε κύριο Κεχαγιόγλου να κάνει απλά την δουλειά του;

"Μην με παρεξηγήσεις εγώ κάνω απλά την δουλειά μου" της είπε! Εσύ πως θα αντιδρούσες;

15 Σεπτεμβρίου 2021 19:30
Αν η Ιωάννα ήταν η κόρη σου, η αδελφή σου, η μάνα σου θα άφηνες τον κάθε κύριο Κεχαγιόγλου να κάνει απλά  την δουλειά του;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ιωάννα Παλιοσπύρου, μια κοπέλα με μεγαλείο ψυχής, καρδιάς που κάθε άλλος στη θέση της (και με το δίκιο του) θα τα είχε παρατήσει από την ζωή!

Η Ιωάννα είναι εκεί! Παρούσα. Και θα είναι για πολύ ακόμα. Αντιθέτως "φτερά" έβγαλε η κατηγορούμενη, όπως έβγαλε και το πρωινό αυτό της 20ης Μαΐου του 2020, όταν με το έτσι θέλω πήρε την ζωντάνια από έναν άλλον άνθρωπο και του κατέστρεψε την ζωή.

15 μήνες μετά (αν είναι ποτέ δυνατόν) ξεκινάει η δίκη για την υπόθεση μιας κοπέλα που εκ θαύματος βρίσκεται ακόμα στη ζωή, η οποία ποτέ δεν πρόκειται να είναι όπως πριν. Στη χώρα που γέννησε την Δημοκρατία, στην ίδια χώρα μια γυναίκα, ένας άνθρωπος που έχει παραδεχτεί ότι έχει προβεί σε μια τέτοια αποτρόπαια κίνηση ακόμα δεν έχει δικαστεί! Tην ίδια ώρα που της δίνει το δικαίωμα σήμερα να μην δώσει το παρών. Μάλιστα της δίνει και το δικαίωμα να απουσιάσει και από τις επόμενες δίκες!

Αν η Ιωάννα ήταν η κόρη σου, η αδελφή σου, η μάνα σου θα αφήνατε τον κάθε κύριο Κεχαγιόγλου να κάνει την δουλειά του;

Η Ιωάννα έβαλε τους επιδέσμους και τη μάσκα της και με την βοήθεια των δικών της ανθρώπων βρέθηκε στο Εφετείο για να αντικρίσει επιτέλους την γυναίκα που για μια "εμμονή" της κατέστρεψε τη ζωή! Face to Face για μια συγνώμη (όχι ότι αλλάζει κάτι), για ένα γιατί. Εκείνη όμως δείλιασε! Γιατί; Διότι της δίνεται το δικαίωμα να το κάνει.

Και από την άλλη ο κύριος Κεχαγιόγλου και ο κάθε κύριος Κεχαγιόγλου να την πλησιάζει για να της πει να μην τον παρεξηγήσει γιατί κάνει απλά τη δουλειά του! Ποια είναι ακριβώς η δουλειά του κάθε κύριου Κεχαγιόγλου; Να εξασφαλίζει όσο το δυνατόν μικρότερη ποινή για μια γυναίκα που μου κατέστρεψε τη ζωή! Που με ανάγκασε να κυκλοφορώ για μια ζωή με μάσκα; Που κατέστρεψε τη ζωή των δικών μου ανθρώπων; Αλήθεια αν η Ιωάννα ήταν κόρη σου, αδελφή σου, μάνα σου θα άφηνες τον κάθε κύριο Κεχαγιόγλου να κάνει την δουλειά του;

Αν η Ιωάννα ήταν η κόρη σου, η αδελφή σου, η μάνα σου θα αφήνατε τον κάθε κύριο Κεχαγιόγλου να κάνει την δουλειά του;

Ποια ακριβώς δουλειά; Να εξασφαλίσει σε λίγα χρόνια την αποφυλάκιση μιας γυναίκας που με θέλει νεκρή; Αυτή την Δημοκρατία γέννησε η Ελλάδα; Μήπως να τα πάρουμε λίγο από την αρχή ορισμένα πράγματα; Προσωπικά καμία ποινή δεν θα είναι δίκαιη για την οδύνη που βιώνει η Ιωάννα, η μάνα της, ο πατέρας της, ο αδελφός της, οι φίλες της και όλοι όσοι έχουν βρεθεί στο πλευρό της!

 

Απόψεις

Ροή ειδήσεων

Share