Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Τι παραιτήσεις ζητάτε;" - Η αθλιότητα των social media μπροστά σ' αυτά τα δύο κοριτσάκια δεν έχει όρια!

Δεν γίνεται να βλέπεις αυτά τα δύο χαμόγελα και να γράφονται αυτά!

28 Ιουλίου 2018 11:45
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Και να πρωτοπεί και τι να σχολιάσει κανείς μπροστά σ' αυτή την τραγωδία! Οι νεκροί πλησιάζουν επικίνδυνα τους 100 από την πυρκαγιά στο Μάτι, ανάμεσά τους πάρα πολλά παιδιά! Μικρά παιδιά που είτε κάηκαν ζωντανά, είτε πνίγηκαν γνωρίζοντας το χειρότερο πρόσωπο της σημερινής μας κοινωνίας!

Δύο κοριτσάκια που δεν τα άφησαν να ζήσουν! Χτες λοιπόν το βράδυ επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι όλων μας! Η Βασιλική και η Σοφία, τα δύο αυτά δίδυμα κοριτσάκια που από την Δευτέρα έγιναν παιδιά όλων μας, ταυτοποιήθηκαν νεκρά! Μαζί, αγκαλιασμένα, όπως κάθε μέρα που έπαιζαν στις παιδικές χαρές της γειτονιάς τους και στην αυλή του σχολείου τους!

Μαζί θα παίζουν και εκεί ψηλά! Αγαπημένες για πάντα! Μαζί ήρθαν στην ζωή, μαζί έφυγαν! Ο πόνος είναι αβάσταχτος, για όλους! Για κάθε άνθρωπο που βλέπει αυτή την φωτογραφία με τα δύο αυτά υπέροχα χαμόγελα! Ή σχεδόν για όλους! Γιατί υπάρχουν και οι ηλίθιοι του διαδικτύου! Εκείνοι που πιστεύουν ότι η μοίρα δεν θα τους "χτυπήσει" ποτέ και κάθονται άνετα στον καναπέ τους και γράφουν ότι γουστάρουν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σωκράτης Κόκκαλης - Μαρία Τσούτσια: Ανατριχιαστική αποκάλυψη για την σχέση τους, 15 μέρες μετά το μοιραίο!

Όλη η Ελλάδα ζητάει "κεφάλια", πολιτικά "κεφάλια"! Φέρει δεν φέρει ευθύνη η κυβέρνηση, η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να υπάρξουν παραιτήσεις ΤΩΡΑ! Μιλάμε για μια αδιανόητη τραγωδία! Αν προσωπικά εμενά στην εταιρεία μου, την οποία θα διοικούσα γινόταν κάποιο ατύχημα και δεν έφερα ευθύνη, αλλά παρόλα αυτά υπήρχαν νεκροί τι θα έκανα; Τι θα έκανε ο καθένας μας; Θα καθόμουν στην θεσούλα μου και στον υπέρογκο μισθό μου, ξέροντας πως τόσοι άνθρωποι της διπλανής μου πόρτας είναι νεκροί;

Δυστυχώς υπάρχουν κάποια μυαλά (ο Θεός να τα κάνει) που αυτές τις ώρες, μπροστά από αυτά τα παιδικά χαμόγελα που έβησαν για πάντα, συνεχίζουν να βλέπουν τα πάντα οπαδικά! Έτυχε και είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και το 2007 στην Ζαχάρω έτυχε να είναι η Νέα Δημοκρατία! Έπρεπε και στις δύο περιπτώσεις να πάρουν δρόμο όλοι; Πρέπει ή δεν πρέπει ο κύριος Ψινάκης να μην ξαναπατήσει το πόδι του στο Δημαρχείο Μαραθώνα; Εκείνον πως τον βλέπουμε,; Κι αυτόν οπαδικά;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάχη για τη ζωή της δίνει πασίγνωστη Ελληνίδα δημοσιογράφος!

Υπάρχουν ορισμένοι λοιπόν που από χτες διαδίδουν μια είδηση που έχει να κάνει με τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου που βρέθηκαν οι 26 νεκροί! Αναφέρουν λοιπόν ότι είναι κομματάρχης της Νέας Δημοκρατίας και συγκρίνουν ποιος έχει μεγαλύτερη ευθυνή! Ο Νεοδημοκράτης πολίτης ή η ΣΥΡΙΖΑία κυβέρνηση! Είστε καλά; "Τι παραιτήσεις ζητάτε;"!!! Ναι ναι ναι, αυτό διάβασα σε σχόλιο, με τύπο που σύγκρινε τις ευθύνες των δύο κομμάτων! Αν είναι δυνατόν!

Δεν σας είπε κανείς πως αν ήταν κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία θα είχε εξελιχθεί διαφορετική η ιστορία! Τον ίδιο όγκο θα είχε το μέγεθος της τραγωδίας, μπορεί και μεγαλύτερο! Άλλωστε τους έχουμε δει όλους, έχουμε καταλάβει πόσο ανίκανοι είναι όλοι! Για αυτό βγήκε και ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση για να αλλάξει κάτι! Μάταια... Όποιος φέρει ευθύνη φυσικά και να πληρώσεί, είτε μπλε, είτε κίτρινος, είτε ροζ, είτε πουά! Δεν γίνεται όμως ορισμένοι Ελληνάρες από τον καναπέ τους, όταν έχουν καεί ζωντανά μικρά παιδιά να συγκρίνουν κόμματα και ποιος φέρει περισσότερο ευθύνη! Θα μπορούσε να είμαστε εμείς ανάμεσα στα θύματα ή τα παιδιά μας! Πάτε καλά; Πάρτε τους τα πληκτρολία επιτέλους!

 

Απόψεις

Ροή ειδήσεων

Share