Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σωκράτης Κόκκαλης - Μαρία Τσούτσια: Ανατριχιαστική αποκάλυψη για την σχέση τους, 15 μέρες μετά το μοιραίο!

Τα λόγια πραγματικά είναι περιττά!

28 Ιουλίου 2018 10:59
Σωκράτης Κόκκαλης - Μαρία Τσούτσια: Ανατριχιαστική αποκάλυψη για την σχέση τους, 15 μέρες μετά το μοιραίο!

Δύο εβδομάδες συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που η είδηση του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ κάνει τον γύρο του κόσμου!

Ο ένας εκ των γιων του μεγιστάνα Σωκράτη Κόκκαλη βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε από ανακοπή καρδιάς!

Από αυτή την μέρα γράφτηκαν πολλά!

Η οικογένεια έκλεισε τα αυτιά της και έδωσε την δική της μάχη για δικαίωση της ψυχής του παιδιού του! Εκτός όμως από την οικογένεια, στο δράμα αυτό πρωταγωνίστρια είναι και μια γυναίκα!

Η κοπέλα που βρισκόταν στο πλευρό του τα 9 τελευταία χρόνια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάχη για τη ζωή της δίνει πασίγνωστη Ελληνίδα δημοσιογράφος!

Ο λόγος για την Μαρία Τσούτσια που από την μέρα του θανάτου του Σωκράτη Κόκκαλη δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της! Έχει δίπλα την κολλητή της φίλης, Παυλίνα Βουλγαράκη, η οποία προσπαθεί να την κάνει λίγο να ξεχαστεί! Μάταια όμως!

Βλέπεται το ζευγάρι ήταν τρομερά αγαπημένο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ετοίμαζαν τον γάμο τους για το καλοκαίρι του 2019! Δύο χρόνια μετά από τον αντίστοιχο του Δημήτρη Θεοδωρίου και της Δούκισσας Νομικού, η οικογένεια ετοιμαζόταν για ακόμα ένα ευχάριστο γεγονός!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την τραγωδία στο Μάτι: «Μας έκαψαν και μας έπνιξαν ζωντανούς»

Όμως ο θάνατος τους πρόλαβε! Η Μαρία Τσούτσια έμεινε μόνη και αυτό που την πονάει ακόμα περισσότερο είναι πως δεν μπόρεσε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της! Έφυγε έτσι ξαφνικά για ένα επαγγελματικό ταξίδι και δεν γύρισε ποτέ!

Μια νέα κοπέλα που ετοιμαζόταν σιγά σιγά για την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, τελικά βυθίστηκε στο πένθος! Ότι και να πει κανείς είναι λίγο... Κουράγιο!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share