Απίστευτο: Αυτός ο άντρας απέδρασε με συνεργό του ένα φίδι!

Τι συνέβη;

Αυτός ο 23χρονος άντρας από την Ταϊλάνδη αποδείχθηκε δαιμόνιος καθώς κατά τη σύλληψη του προσπάθησε να σκεφτεί τον πιο ακραίο και ταυτόχρονα εφικτό τρόπο απόδρασης και τελικά τον βρήκε!

Το κόλπο λοιπόν που σκέφτηκε ήταν να προφασιστεί πως στο κελί του είχε μπει ένα φίδι.

Ένας εύπιστος αστυνομικός μπήκε τρεις φορές στο κελί χωρίς να βρει φίδι και σε μία από τις επισκέψεις του είχε εξοπλιστεί μάλιστα και με ένα ξύλο. Όταν επέστρεψε και τέταρτη φορά για να ψάξει καλύτερα και πιο βαθιά στο κελί, ο δράστης πέρασε πίσω του και τον κλείδωσε μέσα. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη απόδραση που μας σοκάρει, δείτε εδώ τον άντρα που απέδρασε από το παράθυρο αγκαλιά με ένα καλοριφέρ!

Το κλειστό κύκλωμα έπιασε το περιστατικό αλλά και τη συνέχειά του, όταν ένας δεύτερος αστυνομικός αρχίζει να τον κυνηγά έξω από το αστυνομικό τμήμα, σκοντάφτει όμως σε ένα σκαλοπάτι και τον χάνει.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αυτός ο άντρας σκότωσε ένα φίδι - Αυτό που έγινε λίγα δευτερόλεπτα μετά θα σας κόψει την ανάσα!

Ένα φίδι είναι ότι πιο ανατριχιαστικό μπορεί να συναντήσει κανείς, ειδικά όταν αυτό έχει εισβάλει σε προσωπικό του χώρο μιας και δεν ξέρεις πώς να το αντιμετωπίσεις αφού είναι άκρως επικίνδυνα και πολύ γρήγορα στις αντιδράσεις του. Το πρώτο πράγμα λοιπόν που σου περνάει από το μυαλό είναι να το σκοτώσεις με κάθε πιθανό τρόπο πριν αυτό σε δαγκώσει μιας και το δάγκωμα ενός φιδιού αναλόγως το είδος του μπορεί να καταλήξει ακόμη και σε θάνατο, δείτε εδώ το βίντεο - σοκ όπου ένα φίδι στραγγαλίζει το γητευτή του.

Ένας άνδρας από το Τέξας πάγωσε όταν είδε στην αυλή του έναν κροταλία μήκους 1,20 μέτρων και η πρώτη του αντίδραση ήταν να πάρει ένα φτυάρι που βρισκόταν δίπλα του με σκοπό να το σκοτώσει. Όντως με ένα γερό χτύπημα κατάφερε να το αποκεφαλίσει, όταν όμως έσκυψε να μαζέψει τα απομεινάρια του νεκρού ερπετού συνέβη κάτι σοκαριστικό. Το κεφάλι του φιδιού τον δάγκωσε.

Όπως εξήγησαν ειδικοί, πρόκειται για ανακλαστική αντίδραση του κεφαλιού, η οποία μπορεί να συμβεί ακόμη και μία ώρα μετά τον θάνατο του κροταλία, διότι ο μεταβολισμός του είναι πολύ αργός και τα όργανα συνεχίζουν να λειτουργούν.

Ο άτυχος άντρας άρχισε να έχει σπασμούς και σταδιακά να χάνει την όραση του, μεταφέρθηκε λοιπόν εσπευσμένα στο πλησιέστερο νοσοκομείου όπου και του χορηγήθηκαν 26 δόσεις από αντίδοτο και αυτή τη στιγμή έχει αναρρώσει πλήρως!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κουνέλι έρχεται αντιμέτωπο με ένα τεράστιο φίδι...Όταν πλησίασε τα μικρά του έγινε κάτι αδιανόητο!

Αδιανόητο: Τον δάγκωσε ένα φίδι κι αμέσως μετά αυτός δάγκωσε τη γυναίκα του! Μόλις μάθετε το λόγο θα παγώσετε!